Επίσκεψη σε τρία Υπουργεία έκανε ο Δήμαρχος Βέροιας

vorgiazidis dim

Ενημέρωση για την επίσκεψή του στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βέροιας και για την επίσκεψή του αυτή έκανε ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα είπε: "Έκανα την Πέμπτη την πρώτη μου επίσκεψη, με τη νέα κυβέρνηση σε κάποια Υπουργεία. Συγκεκριμένα πήγα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και συνάντησα τον κ. Αποστόλου και συζητήσαμε για το μουσικό σχολείο και τους λαχανόκηπους. Είχε υπάρξει μια συμφωνία για την παραχώρηση του Πανεπιστημίου και κάναμε την πρώτη επαφή. Επίσης μιλήσαμε για τον χώρο των 28 στρεμμάτων που μας παραχωρήθηκε για λαχανόκηπο.

Επισκεφθήκαμε το Υπουργείο Εσωτερικών για τα υπόλοιπα ποσά του προγράμματος Θησέας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε το 2014. Δεν πήραμε κάποια απάντηση. Ο Γραμματέας είπε ότι θα ενημερωθεί για το θέμα και θα απαντήσει.

Στην συνάντησή μας με τον αρμόδιο υπουργό για τα Δημόσια Έργα, συζητήσαμε για τα έργα ΟΣΚ. Στους δήμους δίνονται κτίρια μόνο για σχολεία. Υπάρχουν δυο ακίνητα του ΟΣΚ που διεκδικούμε και ζητήσαμε την κατάργηση τροπολογίας για να μπορέσουμε να τα πάρουμε".