tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πώς να συντηρήσετε τα ξύλινα έπιπλα εξωτερικού χώρου

Προετοιμασία.

Καθαρίστε το έπιπλο καλά με ένα καθαριστικό ξύλου και ένα προϊόν προετοιμασίας. Χρειάζεται να είναι καθαρό και στεγνό: χωρίς βρωμιά, γράσο, λάδι, κερί και άλλες ουσίες που ρυπαίνουν την επιφάνεια. Οι βαμμένες επιφάνειες θα πρέπει να καθαρίζονται από υπολείμματα βαφής πριν εφαρμοστεί η καινούργια μπογιά.

Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες του προϊόντος που διαλέγετε, καθώς η εφαρμογή μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την μάρκα του προϊόντος.

Αν είναι δυνατόν καθαρίστε το έπιπλό σας όταν κάνει κρύο ή έχει συννεφιά. Στον ζεστό καιρό δουλέψτε ανά κομμάτι και ξεπλύνετε το καθαριστικό πριν στεγνώσει μέσα στο έπιπλο.

Εάν το έπιπλό σας έχει μούχλα, αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερη ξύνοντας και χρησιμοποιώντας μια σκληρή βούρτσα και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα καθαριστικό μούχλας. . Ξεπλύνετε ολόκληρη την επιφάνεια με καθαρό νερό και αφήστε το να στεγνώσει καλά.

Βαφή.

Διαλέξτε μία βαφή στο χρώμα που επιθυμείτε και ελέγξτε αν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικά έπιπλα.

Φροντίστε να ανακατέψετε την μπογιά με μία σανίδα πριν την χρησιμοποιήσετε καθώς χρωστικές μπορεί να κατακαθίσουν στον πάτου του κουτιού. Αν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πάνω από ένα κουτί, είναι καλύτερα να τα αναμείξετε καθώς πολλές φορές υπάρχει μία ελαφριά διαφορά χρώματος από κουτί σε κουτί.

Εφαρμογή.

Στρώστε χαρτί ώστε να κρατήσετε τις υπόλοιπες επιφάνειες καθαρές.

Ελέγξτε και ακολουθήστε τις συνιστώμενες οδηγίες του προϊόντος που χρησιμοποιείτε πριν να αρχίσετε καθώς οι οδηγίες εφαρμογής μπορεί να απέχουν από μάρκα σε μάρκα. Σαν γενικό κανόνα εφαρμόστε δύο στρώσεις βαφής χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ή βούρτσα ταχύτητας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα εκτεθειμένα άκρα και στις ίνες.

Πάντα να εφαρμόζετε μία δεύτερη στρώση μέσα σε 15 λεπτά από την πρώτη και καθώς η βαφή είναι ακόμα υγρή. Αν περιμένετε περισσότερο η βαφή θα αρχίσει να στεγνώνει και θα πρέπει να περιμένετε 24 ώρες για να εφαρμόσετε την δεύτερη στρώση.

Αντισταθείτε στον πειρασμό να εφαρμόσετε παραπάνω βαφή, καθώς για να είναι αποτελεσματική πρέπει τα έλαια να διαπερνούν το ξύλο, όχι να παραμένουν στην επιφάνεια.

Χρήσιμη συμβουλή:

Σφίξτε τυχόν βίδες και στερεώματα στα έπιπλα για να εξασφαλίσετε ότι τα έπιπλα θα παραμείνουν ισχυρά όσο το δυνατόν περισσότερο.

Να είστε προσεκτικοί όταν αφήνετε τα ξύλινα έπιπλα σας στο γρασίδι που έχει υγρασία . Πόδια τραπεζιών και καρεκλών μπορεί να μαζέψουν νερό που θα καταστρέψει το έπιπλο.

Διαβάστε περισσότερα: gardenideas.gr - εμποτισμένα ξύλινα έπιπλα εξωτερικού χώρου

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69