tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

JK Construction κι ειδικές αποστολές...

Στην εταιρεία μας όλα είναι εφικτά κι όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Το σπίτι των ονείρων σας, όπως το βλέπετε στις ταινίες ή το οραματίζεστε στις προσωπικές σας στιγμές, μπορεί να γίνει δικό σας. Αν ετοιμάζεστε για το μεγάλο βήμα και θέλετε να κάνετε την πρώτη κατοικία σας το σπίτι των ονείρων σας, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε αυτό το μεγάλο έργο με αυτογνωσία και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Ειδικές κατασκευές, ψευδοροφές, χωρίσματα δωματίων, πολυεπίπεδες κατασκευές, ιδιαίτερα δάπεδα, γυψοσανίδες και κρυφοί φωτισμοί, όλα είναι εφικτά όταν οι επαγγελματίες βάζουν το λιθαράκι για την πιο μοντέρνα και ιδιαίτερη κατασκευή. Τα εξειδικευμένα εργαλεία, οι εκπαιδευμένοι τεχνίτες, τα υλικά που επιλέγονται με μεγάλη προσοχή κι ύστερα από μελέτη και δοκιμή, είναι σε θέση να μας τοποθετήσουν στη νούμερο ένα θέση της κατασκευαστικής ιστορίας. Το σπίτι είναι η εστία της αγάπης για την οικογένεια κι οφείλει να βγάζει θαλπωρή, άνεση και ταυτόχρονα μια κομψή πολυτέλεια. Η υψηλή αισθητική σε συνδυασμό με την αγάπη για την ποιότητα και το τέλειο αποτέλεσμα είναι το μυστικό της επιτυχίας μας.

Ακόμα και ο πιο απαιτητικός πελάτης είναι σε θέση να βρει αυτό που ψάχνει σε εμάς και μάλιστα στις πιο ανταγωνιστικές και καλές τιμές της αγοράς. Η εσωτερική διακόσμηση και η ανακαίνιση του σπιτιού είναι πάντοτε επιλογή του ενοίκου αλλά οι εξειδικευμένοι και εκπαιδευμένοι διακοσμητές και αρχιτέκτονες που συνεργάζονται με την εταιρεία μας δίνουν πάντοτε μια πολυδιάστατη άποψη στις επιλογές του εκάστοτε πελάτη. Εσείς εμπιστεύεστε σε εμάς τα όνειρά σας κι εμείς τα υλοποιούμε σα να ήταν δικά μας. Η πολυτέλεια δεν είναι ένας μακρινός στόχος όταν κάνουμε λόγο για κατασκευές που ξεπερνούν τη φαντασία και τοποθετούν τις επιχειρήσεις της οικοδομικής και κατασκευαστικής ιστορίας σε άλλο επίπεδο εφαρμογής.

Η πρωτοτυπία και η αγάπη γι αυτό που κάνουμε είναι ο γνώμονας για να μας κάνει αληθινά ξεχωριστούς. Τίποτα δεν είναι ανέφικτο για την JK Construction κι αυτό είναι γεγονός. Το ίδιο το αποτέλεσμα μαρτυρά την ευελιξία μέσα στην ανταγωνιστική περίοδο κι εποχή που λειτουργούμε και κάτω από την πίεση της μοντέρνας και συνεχώς ανανεωμένης διάθεσης, ιδιαίτερα στον κλάδο του σπιτιού. Σε συνεργασία με ισχυρά ονόματα από το εξωτερικό, ανταλλάσσουμε ιδέες, θεωρήσεις και τεχνικές, μένοντας για πάντα μπροστά στις εξελίξεις και στα τεκταινόμενα της αρχιτεκτονικής κι οικοδομικής ιστορίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69