tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διακόσμηση Τοίχου – 5 Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους σας

Η διακόσμηση τοίχου δεν είναι μόνο ένας τρόπος έκφρασης που θα δώσει χαρακτήρα και μοναδικότητα στον χώρο σας, αλλά και ένας τρόπος να δημιουργήσετε ένα ήρεμο και παραγωγικό περιβάλλον όπου θα μπορείτε να χαλαρώνετε, να δουλεύετε και να περνάτε ευχάριστα χρόνο με τους φίλους σας.

Αν έχετε λοιπόν τοίχους που δεν έχετε διακοσμήσει ακόμα, πάρτε μολύβι και χαρτί γιατί βρήκαμε για εσάς 5 μοναδικές ιδέες που θα δώσουν ζωή στους χώρους του σπιτιού σας.

umbra corda frame 11 14 natural 3

1. Πολύχρωμες κορνίζες

Η πιο διαχρονική και μοντέρνα επιλογή για την διακόσμηση τοίχου είναι οι κορνίζες. Επιλέξτε κορνίζες από φυσικό ξύλο και γεμίστε τες με πολύχρωμες εικόνες που θα προσδώσουν ζεστασιά και ζωντάνια σε έναν μονόχρωμο τοίχο. Η κορνίζα τοίχου Corda της Umbra είναι ιδανική για κάθε χώρο, ενώ μπορεί να κρεμαστεί με δύο διαφορετικούς τρόπους αλλάζοντας το σχήμα της. Κρεμάστε μία ή πολλές μαζί και δημιουργείστε μοναδικές συνθέσεις από εικόνες που θα τραβάνε τα βλέμματα.

confetti dots copper wall decor umbra 5

2. Μοντέρνα διακοσμητικά τοίχου

Αν θέλετε κάτι καινούριο, πρωτότυπο και ταυτόχρονα μοντέρνο για τη διακόσμηση τοίχου στο σαλόνι, το παιδικό δωμάτιο ή την κρεβατοκάμαρά σας δοκιμάστε το σετ Confetti της εταιρείας Umbra. To Confetti σχεδιάστηκε για να δημιουργεί εντυπώσεις στους καλεσμένους σας μέσα από την απλότητα και τη μοναδικότητά του ενώ αλλάζει χρώμα λόγω των αντανακλάσεων που δημιουργεί με το φως.

prisma mirror black umbra 3

3. Διακοσμητικοί καθρέφτες

Χρησιμοποιείστε έναν μοντέρνο καθρέφτη που θα δέσει με την διακόσμηση και θα αντανακλά το φως μεγαλώνοντας οπτικά τον χώρο σας. Πείτε όχι στους συμβατικούς καθρέφτες και διαλέξτε έναν καθρέφτη στολίδι που θα πρωταγωνιστεί στην διακόσμηση του τοίχου σας όπως για παράδειγμα ο καθρέφτης Prisma της Umbra. Ο συγκεκριμένος καθρέφτης μπορεί να κρεμαστεί κάθετα ή οριζόντια και να ταιριάξει σε όλους τους χώρους χάρη στο λιτό γεωμετρικό του design.

cubist shelf large black umbra 9

4. Ράφια τοίχου

Τα διακοσμητικά ράφια τοίχου θα σας κάνουν πιο εύκολη τη ζωή χάρη στη λειτουργικότητά τους και ταυτόχρονα θα στολίσουν με χάρη τους τοίχους του σπιτιού σας. Ξεχάστε όσα ξέρατε για τα βαρετά, ξύλινα ράφια. Ένα ράφι με χαρακτήρα όπως το Cubist Large της Umbra θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε με στυλ και να βρίσκετε αυτό που ψάχνετε την στιγμή που το ψάχνετε.

measuring souvenir tokyo

5. Αυτοκόλλητα τοίχου

Χαρίστε χαμόγελα στα παιδιά σας με την διακόσμηση τοίχου, στολίζοντας τον τοίχο του παιδικού δωματίου με τα αυτοκόλλητα τοίχου Measuring Souvenir Tokyo της εταιρείας Domestic. Ο τοίχος θα πάρει αμέσως χρώμα και θα μπορείτε ταυτόχρονα να παρακολουθείτε το ύψος των παιδιών σας χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη κλίμακα μέτρησης. Τοποθετείται εύκολα, αφαιρείται εύκολα και δίνει εξωτικό χαρακτήρα στο παιδικό δωμάτιο.

Μέσα από το eshop DesignIsThis μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση τοίχου που θα απογειώσουν τον χώρο σας. Ετοιμαστείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69