tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα στρατιωτικά σακίδια

Τα στρατιωτικά σακίδια είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ όχι μονάχα για όσους σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο με το στρατό, αλλά και για όλους εκείνους που ασχολούνται με την πεζοπορία, την ορειβασία ή οποιαδήποτε μορφή outdoor.

Σε πολλές δε περιπτώσεις μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων αυτών που αναζητούν κάτι περισσότερο από ένα απλό σακίδιο.

Τα στρατιωτικά σακίδια διαφέρουν ως προς το μέγεθος, τις θήκες που περιέχουν ή τις επιπλέoν δυνατότητες από σχετικά απλά – συγκριτικά ανθεκτικότερα σε σχέση με τα κοινά σακίδια, μέχρι πιο σύνθετα που δίνουν στο χρήστη του πολλές επιπλέον δυνατότητες.

 Στα plus φυσικά η αδιαβροχοποίηση που μπορεί να παρέχει ένα στρατιωτικό σακίδιο.

Στρατιωτικά σακίδια: Ποια είναι τα βασικότερα είδη;

Τα στρατιωτικά σακίδια παίρνουν αρκετές διαφορετικές μορφές έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε διαφορετικές ανάγκες. Σε αρκετά από αυτά πλέον συναντάει κανείς το σύστημα Molle, που δίνει τη δυνατότητα προσάρτησης άλλων ή σε άλλα σακίδια.

strat sak1

Σακίδια Πλάτης Στρατιωτικά

Τα στρατιωτικά σακίδια πλάτης χωρίζονται σε μεσαίου μεγέθους και μεγάλου μεγέθους στρατιωτικά σακίδια.

Τα μεσαίου μεγέθους σακίδια μοιάζουν με τα κοινά σακίδια πλάτης δίνουν ωστόσο περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με αυτά και προορίζονται κυρίως για καθημερινή χρήση. Μεγαλύτερη αντοχή, περισσότερες θήκες, αδιάβροχο κάλυμμα, δυνατότητα προσάρτησης μικρότερων σακιδίων είναι μερικά από αυτά τα πιθανά  πλεονεκτήματα.

Τα μεγάλου μεγέθους σακίδια πλάτης προορίζονται για για χρήση περισσότερων ημερών και είναι ουσιαστικά ταξιδιωτικοί σάκοι ιδανικοί για διανυκτέρευση στην ύπαιθρο.

Σακίδια Μέσης Στρατιωτικά

strat sak2

Πρόκειται για τις γνωστές μπανάνες προσαρμοσμένες ουσιαστικά στις ανάγκες των στρατιωτικών και των αντρών των σωμάτων ασφαλείας.

Σακίδια Ώμου

Εύχρηστα τα σακίδια ώμου ποικίλουν σε μέγεθος και χωρητικότητα καλύπτοντας αρκετές καθημερινές ανάγκες. Σε αρκετές περιπτώσεις μπορούν να προσαρτηθούν σε μεγαλύτερα σακίδια.

Τσαντάκι μηρού – ποδιού

strat sak3

Το τσαντάκι μηρού ποδιού τοποθετείται όπως δηλώνει η ονομασία του στον μηρό. Περιλαμβάνει εξωτερικές και εσωτερικές θήκες και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για οδηγούς μηχανής εκτός από στρατιωτικούς. Μπορείς να δεις μερικά εδώ.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σου για στρατιωτικά είδη, ο προορισμός είναι ένας:  tuffmensgear.com

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69