Logo

Εκδήλωση λήξης του πνευματικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως από το Γραφείο Νεότητας στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Την Κυριακή 29 Μαϊου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση των ΚΒ΄ Παυλείων, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας, με τίτλο «Στη Μακεδονία του παλιού καιρού» που αφορούσε την λήξη του πνευματικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Μητροπολίτης Νικολάεφ κ. Πιτιρίμ (από την Ουκρανία) και ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχαρίστησε θερμά τους κατηχητές αλλά και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία.

Στο α΄μέρος της εκδήλωσης η παιδική - νεανική χορωδία του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Πέτκου και η Σχολική Χορωδία του 9ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας υπό την διεύθυνση της κ. Αικατερίνης Μπαμίχα.

Στο β΄μέρος της εκδήλωσης έλαβε μέρος, η τελετή βράβευσης, του 5ου Παύλειου Μαθητικού Διαγωνισμού, του 3ου Διενοριακού τουρνουά σκάκι και των αθλητικών εκδηλώσεων «Δημήτριος Βικέλας 2016».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ.Διονύσιος Ανθόπουλος, ο οποίος έκανε και την ανασκόπιση του πλούσιου πνευματικού έργου για τη χρονιά που πέρασε.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb