Logo

Μια “γλυκιά” χριστουγεννιάτικη εξόρμηση για το κδαπ μεΑ Μ.Α.μ.Α

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου ,τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΑμΑ επισκέφθηκαν το αρτοποιείο Κόγιας, στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων δράσεων  που πραγματοποιούν οι εκπαιδευτές  μαζί με τα παιδιά.

Εγινε μια πρώτη γνωριμία με τη ζαχαροπλαστική και τα γλυκά που τόσο τους αρέσει να δοκιμάζουν. Στο εργαστήριο τους υποδέχθηκαν εγκάρδια οι κυρίες Σούλα και Μαρία Κόγια  ,οι οποίες με χαρά έδειξαν στους μικρούς ζαχαροπλάστες τα μυστικά του επαγγέλματός τους.

Στην αρχή έφτιαξαν τη ζύμη για τα μπισκότα , όπου να σημειωθεί ότι εκτός από τα υλικά ,η πετυχημένη συνταγή είχε και πολλή αγάπη! Αφού πλάσανε τα μπισκότα ,τα ψήσανε και τέλος  τα στόλισαν με μπόλικη φαντασία! Φεύγοντας ,οι νόστιμες γλυκιές δημιουργίες ,δόθηκαν ως δώρο σε όλα τα παιδιά ,τα οποία έφυγαν όλο χαρά.

Ο σύλλογός προσέφερε στις κυρίες  Σούλα και Μαρία Κόγια , μία εικαστική χριστουγεννιάτικη  δημιουργία των παιδιών του κδαπ ,ανταποδίδοντας στο ελάχιστο τις ευχάριστες στιγμές που έζησαν ! Μετά την γλυκιά  επίσκεψη ακολούθησε μία ευχάριστη βόλτα στην πόλη και φυσικά έκαναν και μία στάση για μια ζεστή σοκολάτα! Την ομάδα του κδαπ μεΑ  ,συνόδευσε η εθελόντρια επιστημονική σύμβουλος και ιδρυτικό μέλος της Μ.Α.μ.Α , κυρία  Ειρήνη Αναγνώστου ,σχολική ψυχολόγος .

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb