tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οκτώ προσλήψεις θα κάνει το ΚΑΠΑ Βέροιας για την στελέχωση ΚΔΑΠ

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου με ωριαία αποζημίωση, συνολικού αριθμού οκτώ (8) ατόμων, με σκοπό την κάλυψη αναγκών υπηρεσιών του ΚΔΑΠ 7ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, θα προχωρήσει το ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας. Το προσωπικό αμείβεται στο πλαίσιο προγραμμάτων, για την κάλυψη αναγκών της πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2014-2020 του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, που χρηματοδοτείται από το ΕΠ Ανθρωπίνου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση και το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας. Αναυλυτικά θα γίνει πρόσληψη:

1. Ενός(1) ΠΕ Πληροφορικής, για χρονικό διάστημα έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

2. Δύο (2) ΠΕ Παιδαγωγών για χρονικό διάστημα έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

3. Ενός (1) ΠΕ Φυσικής Αγωγής, για χρονικό διάστημα απασχόλησης έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

4. Ενός (1) ΠΕ Εικαστικών, για χρονικό διάστημα έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

5. Ενός (1) ΠΕ ή ΤΕ Μουσικής, για χρονικό διάστημα έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

6. Ενός (1) ΠΕ Θεατρικής Αγωγής, για χρονικό διάστημα έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

7. Ενός (1) ΠΕ Φιλολόγων, για χρονικό διάστημα έως έντεκα ( 11 ) μηνών, που αφορά νέα πρόσληψη, με δυνατότητα ανανέωσης.

Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι πως πρόκειται για δομή που αδειοδοτήθηκε πρόσφατα και δεν υπηρετεί αντίστοιχο προσωπικό στο ΝΠΔΔ και η αναγκαιότητα στελέχωσης με το προσωπικό αυτό, βάσει της προβλεπόμενης δυναμικότητας της δομής και του αριθμού των φιλοξενούμενων παιδιών, που ανέρχονται σε 58 νήπια.

Η διάρκεια των συμβάσεων, βάσει της διάρκειας της ανωτέρω πράξης, θα είναι από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 31/8/2019, ενώ προβλέπεται και νέα έγκριση από 1-9- 2019 για το σχολικό έτος 2019-2020, ήτοι η ανανέωση θα αφορά έως έντεκα μήνες. Σε περίπτωση δε που δεν υπάρξει έγκριση του προγράμματος για το σχολικό έτος 2019-2020, τότε το προσωπικό θα προσληφθεί με νέες συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη των παροδικών αναγκών του ΚΔΑΠ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69