tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαθήματα βρεφικού μασάζ στον Α' Παιδικό Δήμου Νάουσας

Το “ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Δ. ΝΑΟΥΣΑΣ” σε συνεργασία με την κ. Θωμαή Μαγγανάρη, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια του Διεθνούς Οργανισμού Βρεφικού Μασάζ, διοργάνωσε έναν πρωτοποριακό και καινοτόμο κύκλο μαθημάτων βρεφικού μασάζ, που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Α΄ Παιδικού Σταθμού Νάουσας.

Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε γονείς βρεφών έως 12 μηνών και περιλάμβανε 5 εβδομαδιαίες συναντήσεις που ολοκληρώνουν τη θεωρία και την πρακτική της τέχνης του βρεφικού μασάζ.

Τα οφέλη του βρεφικού μασάζ αποδεικνύονται τόσο από σύγχρονες έρευνες όσο και από μαρτυρίες των ίδιων των γονέων. Είναι θεραπευτικό και μια εξαιρετική μέθοδος πρόληψης για την υγεία και την ευημερία των μωρών.

Με το βρεφικό μασάζ βοηθάμε το μωρό να εκπληρώσει στο μέγιστο τις φυσικές του δυνατότητες, επιδρώντας στους μύες, τις αρθρώσεις, το νευρικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς επίσης και στην ψυχοσυναισθηματική του ανάπτυξη μέσα από το τρυφερό άγγιγμα, την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 14 νέοι γονείς της πόλης μας και επειδή υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, το πρόγραμμα θα επαναληφθεί σύντομα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69