tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα τμήματα Γερμανικών στην Easy Education

Τα γερμανικά είναι μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι κατά πληθυσμό: η δεύτερη ομιλούμενη γλώσσα μετά τα Ρωσικά (150 εκατομμύρια ομιλητές στην Ευρώπη) και η τρίτη διδασκόμενη γλώσσα (στην Ευρώπη) μετά τα Αγγλικά και τα Γαλλικά.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, με την πολυετή πείρα στον χώρο της εκπαίδευσης, ανακοινώνει:

Πρόγραμμα κατάρτισης στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ γλώσσα

Το πρόγραμμα για όσους επιθυμούν οδηγεί και στην απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και ΔΙΕΘΝΩΣ.

Στόχος του προγράμματος είναι η σωστή εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας ώστε η χρήση της να γίνεται με ευκολία στη καθημερινότητα αλλά και στους χώρους εργασίας.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ όλα τα απαραίτητα βιβλία. Τα τμήματα χωρίζονται ανάλογα με τα επίπεδα:

Α1 (Αρχικό Επίπεδο), Α2 (Βασικό Επίπεδο), Β1(Πρώτο Επίπεδο) , Β2 (Δεύτερο Επίπεδο)

C1 (Τρίτο Επίπεδο), C2 (Ανώτατο Επίπεδο)

 Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τη φόρμα και ένας συνεργάτης της Easy Education θα σας λύσει κάθε απορία! Με την εγγραφή σας σε ένα ή και περισσότερα προγράμματα σπουδών παίρνετε μέρος στο διαγωνισμό για ένα ΔΩΡΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & εξασφαλίζετε έκπτωση έως και 40%!

Το πρόγραμμα αφορά όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τη γερμανική γλώσσα χωρίς να έχουν κάποιες βασικές γνώσεις. Είναι κατάλληλο για εφήβους από 14 ετών, αρχάριους, ενηλίκους και όσους ενδιαφέρονται για εκμάθηση γλώσσας. Επιπλέον, αφορά και όλους όσοι κατά το παρελθόν έχουν αποκτήσει κάποιες βασικές γνώσεις της γερμανικής γλώσσας και είτε δεν έχουν αποκτήσει σχετικό πιστοποιητικό, είτε επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό ανωτέρου επιπέδου. Όλοι μπορούν να λάβουν πτυχίο άμεσα για κάθε επίπεδο.

Στο πρόγραμμα εκμάθησης Γερμανικών οι μαθητές μας λαμβάνουν: 

  • ΔΩΡΟ όλα τα απαραίτητα βιβλία για την εκμάθηση της γλώσσας σε όλα τα επίπεδα από το κέντρο.
  • Οργανωμένα μαθήματα σε τμήμα από έμπειρους καθηγητές.
  • Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι. (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών)
  • 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο.
  • Εξάσκηση στο κέντρο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. 

Οι εξετάσεις διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα, δύο με τρεις φορές το χρόνο στα επίπεδα A1 ,A2, B1, B2, C1, C2 και στις τέσσερεις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο (reading, writing, listening, speaking).

Πραγματοποιούμε τακτικές ενάρξεις τμημάτων. Σας περιμένουμε στο χώρο μας να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες. Μέχρι τότε, συμπληρώστε φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα από το κέντρο. Κάντε την εγγραφή σας τώρα και επωφεληθείτε με εκπτώσεις μέχρι και 40%.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 20:00 μμ.

  Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

  Πληροφορίες

  Βέροια: Εληάς 1 & Καπετάν Άγρα 6

  www.easy-education.gr 

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.r

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

  Τηλ1: 2311110186, Τηλ2: 2331022004

  Τηλ3: 2331070102

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69