tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πανελλήνιες: Απαντήσεις σε θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας από το Φροντιστήριο ΕΝΑ

Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, σήμερα για υποψήφιους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν 77.970 θέσεις που οδηγούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Το θέμα της Έκθεσης για τους υποψηφίους του Νέου Συστήματος, αφορά στην «Ανάγνωση βιβλίων».

Τα 3 κείμενα που δόθηκαν στο διαγώνισμα είναι ένα απόσπασμα από κείμενο του συγγραφέα Θεόδωρου Γρηγοριάδη, όπως δημοσιεύτηκε στον Τύπο, ένα κείμενο του συγγραφέα, μεταφραστή και εκδότη Κώστα Τσιρόπουλου από την Συλλογή Δοκιμίων «Η μόνωση ως συνομιλία» και ένα ποίημα του Τίτου Πατρίκιου.

Στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας για τους εξεταζόμενους με τα παλαιό σύστημα, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να απαντήσουν με βάση ένα άρθρο του συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη που είχε δημοσιευθεί σε Κυριακάτικη εφημερίδα με τίτλο «Η Προσωπική Τέχνη».

Στις φετινές πανελλαδικές συμμετέχουν 82.159 υποψήφιοι-απόφοιτοι των Γενικών Λυκείων (ημερησίων και εσπερινών) που δήλωσαν συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, με το παλαιό και το νέο σύστημα, οι οποίοι θα διαγωνιστούν για 77.970 θέσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ίδιος αριθμός θέσεων με πέρσι).

O Pliroforiodotis.gr σε συνεργασία με το Φροντιστήριο ENA παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας στα οποία διαγωνίστηκαν τη Δευτέρα, πρώτη μέρα των εξετάσεων, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών.

Δείτε εδώ τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας με το νέο σύστημα: ΕΚΦ  -     

Δείτε εδώ τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας με το παλιό σύστημα: ΕΚΦ - 

ΑΠΑΝΤ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69