Logo

Ενα ακόμη βραβείο Γαλλοφωνίας στο 4ο ΓΕΛ Βέροιας

4o gel galofonia

Νικητές και φέτος στον Πανελλαδικό διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2015 ανακηρύχτηκαν οι μαθητές που διδάσκονται Γαλλικά στο 4ο Λύκειο Βέροιας. Στα 5 τελευταία χρόνια που συμμετέχει το σχολείο σε αυτόν τον διαγωνισμό, οι μαθητές κατέκτησαν 4 νίκες και 3 GrandPrix. Tαξίδεψαν δωρεάν στο Παρίσι, στο Μπιαρίτς και στη Νίκαια.

Ο φετινός διαγωνισμός είχε θέμα "Invi­ta­tionauvoy­age" (Πρόσκληση για ταξίδι) και οι μαθητές εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν ένα βίντεο 6 λεπτών για το οποίο συνεργάστηκαν, διασκέδασαν και βελτίωσαν τις γνώσεις τους στα Γαλλικά. Οι μαθητές που έπαιξαν στο βίντεο που κέρδισε ήταν οι:

Ψουνοπούλου Ελπίδα, Σοκολόβα Αναστασία, Πέγιος Μπάμπης, Πελάγος Νίκος, Σκοδροπούλου Κική, Φωτοπούλου Ελένη, Σαββουλίδης Δημήτρης, Σαββίδης Γιώργος, Παρίσης Διαμαντής, Σιδηρόπουλος-​Πούλος Τάσος, Παπαδοπούλου Γιώτα, Σιμόνι Ραφαήλ και Πετρίδης Παναγιώτης.

Τα βραβεία δόθηκαν το Σάββατο 21 Μαρτίου στη γιορτή των νικητών σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα. Το βραβείο έδωσε στους μαθητές ο εκπρόσωπος του Γάλλου πρέσβη στη Θεσσαλονίκη Μ. Rigoleur και ο σύμβουλος των Γαλλικών κ. Λ. Παρτσανάκης.

Την ομάδα των μαθητών συντόνισε η καθηγήτρια των γαλλικών κ. Κυριακίδου Άννα.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb