tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η άρση των μέτρων έφερε κόσμο στην λαϊκή αγορά - Μακριά από τα στάνταρ της προ κορονοϊού εποχής η κίνηση

Στην αγαπημένη τους συνήθεια επέστρεψαν σήμερα αρκετοί Βεροιώτες και Βεροιώτισσες νοικοκυρές. Η καλοκαιρία και η άνοδος θερμοκρασίας από την μια και η άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις, ώθησαν το καταναλωτικό κοινό να βγει στην αγορά και προμηθευτεί φρούτα και λαχανικά. 

Η εικόνα στην λαϊκή της Βέροιας σήμερα ήταν διαφορετική. Μέρος της ζωντάνιας της επέστρεψε αλλά ο αριθμός των πελατών δεν πλησιάζει τα παλιά στάνταρ. Ο κόσμος συνεχίζει να φυλάγεται και να κρατά αποστάσεις γεγονός που κρατά πολλούς μακριά από μέρη που συγκεντρώνεται κοινό. 

Αναφορικά με τους πωλητές, με χαρά είδαν στους πάγκους τους να γίνονται πωλήσεις ωστόσο η αγωνία για την επόμενη ημέρα τους προβληματίζει. Η εφαρμογή του μέτρου 50-50 θα αφήσει μισούς την μια εβδομάδα και μισούς την άλλη στο σπίτι και αυτό δημιουργεί έναν ακόμη πονοκέφαλο αφού το μεροκάματο θα ψαλιδιστεί ακόμη περισσότερο. Σε αυτό προσθέστε και την απαγόρευση μετακίνησης σε λαϊκές αγορές άλλων νομών κάτι που εγκλωβίζει τους τοπικούς πωλητές. 

Τέλος, αυτό που πληροφορηθήκαμε από τους πωλητές είναι ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν και οι πωλητές ρούχων και άλλων εμπορευμάτων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69