tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοινή πρωτοβουλία Τσαβδαρίδη και Μπαρτζώκα για την διεκδίκηση οικονομικών μέτρων υπέρ των καταστημάτων εστίασης της Ημαθίας

Σε κοινή πρωτοβουλία για την βέλτιστη ανάδειξη των προτάσεων των καταστηματαρχών εστίασης της Ημαθίας στα κέντρα των αποφάσεων, προχώρησαν οι Βουλευτές της ΝΔ κ.κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Τάσος Μπαρτζώκας.

Με σχετική Αναφορά που κατέθεσαν από κοινού προς τα 4 συναρμόδια Υπουργεία (Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Εσωτερικών) οι Βουλευτές κοινοποιούν το Υπόμνημα των καταστηματαρχών εστίασης και υπογραμμίζουν την ανάγκη άμεσης οικονομικής ελάφρυνσης με στόχο τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεών τους, που αυτήν την στιγμή πλήττονται λόγω της πανδημίας COVID – 19.

Ζητούν δε από την ηγεσία των Υπουργείων να εξετάσει τη λήψη μίας σειράς μέτρων οικονομικής και φορολογικής διευκόλυνσης καθώς και στήριξης της απασχόλησης, που δύνανται σε βραχυπρόθεσμο χρονικό διάστημα να αποτελματώσουν αποτελεσματικά έναν ιδιαίτερα αδικημένο κλάδο αλλά με τεράστια σημασία στην δημιουργία του κρατικού Α.Ε.Π, και στην συγκράτηση της ανεργίας.

Αναλυτικά, η κατατεθείσα Αναφορά των κ.κ. Τσαβδαρίδη και Μπαρτζώκα είναι η εξής:

"Κύριοι Υπουργοί

Με την παρούσα αναφορά, σας κοινοποιούμε το Υπόμνημα των καταστηματαρχών εστίασης του Νομού Ημαθίας με σκοπό την άμεση οικονομική ελάφρυνση και την ομαλή επανεκκίνηση των επιχειρήσεών τους, που αυτήν την στιγμή πλήττονται λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Το εν λόγω Υπόμνημα, προκρίνει μία σειρά μέτρων οικονομικής και φορολογικής διευκόλυνσης καθώς και στήριξης της απασχόλησης, που δύνανται σε βραχυπρόθεσμο χρονικό διάστημα να αποτελματώσουν αποτελεσματικά έναν ιδιαίτερα αδικημένο κλάδο αλλά με τεράστια σημασία στην δημιουργία του κρατικού Α.Ε.Π, και στην συγκράτηση της ανεργίας.

Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά για τις ενδεχόμενες ενέργειές σας στα αιτήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων σας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69