tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΣΥΡΙΖΑ: "Η επιστροφή στην κανονικότητα..."

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Όταν πριν λίγους μήνες εν μέσω της πανδημίας του κορονοιού αναδείχτηκαν οι καινούργιοι ¨ήρωες¨ μας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και όλοι  οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία, τους οποίους με σεβασμό χειροκροτήσαμε, δεν φανταζόμασταν ότι τόσο γρήγορα η κυβέρνηση της ΝΔ θα αθετούσε τις δεσμεύσεις της για την ανάγκη ισχυροποίησης του ΕΣΥ.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 με τον φόβο της κατάρρευσης του ΕΣΥ αλλά και της αδυναμίας πρόσληψης μόνιμου προσωπικού, λόγω μνημονιακών δεσμεύσεων, προχώρησε στην πρόσληψη 15000 εργαζομένων στις Δημόσιες δομές υγείας σαν βοηθητικό προσωπικό, μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, με 4τείς συμβάσεις και με ελαστικές μορφές εργασίας.

Σήμερα οι παραπάνω εργαζόμενοι, που καλύπτουν βασικές ανάγκες στην λειτουργία των Νοσοκομείων, βρίσκονται υπό τον κίνδυνο της απόλυσης με την λήξη  της θητείας τους χωρίς να υπάρξει στους 10 μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ ούτε μία προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό και με 1600 εργαζόμενους λιγότερους στον χώρο της Υγείας.

Απέναντι στα σχέδια για επαναφορά των εργολάβων και τις μεθοδεύσεις για αποκλεισμούς και τακτοποιήσεις της Κυβέρνησης της ΝΔ εμείς διεκδικούμε:

Για το Επικουρικό προσωπικό και εργαζόμενους μέσω  του ΟΑΕΔ την προκήρυξη αποκλειστικά όλων των θέσεων που ήδη καλύπτουν και εργάζονται με ειδική επιπλέον αυξημένη μοριοδότηση [ λαμβάνοντας υπόψη και διορθώνοντας τα προβλήματα της 2Κ/19]

Για τις ατομικές συμβάσεις σε καθαριότητα, φύλαξη, σίτιση την επανασύσταση όλων των οργανικών θέσεων στους οργανισμούς των Νοσοκομείων και την προκήρυξή τους. Για όλους τους ήδη εργαζόμενους αυξημένη μοριοδότηση η οποία θα αφορά και τους εργαζόμενους στους εργολάβους.

Εμείς σαν ΣΥΡΙΖΑ  θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας υπερασπιζόμενοι τους εργαζόμενους αλλά και τις ανάγκες των Δημόσιων δομών Υγείας για μόνιμο προσωπικό γιατί αυτό θα είναι και η καλύτερη απάντηση στο χειροκρότημα!.."

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69