tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνέχιση λειτουργίας του Δ.Ι.Ε.Κ Βοηθών Νοσηλευτών ζητά το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Βέροιας

Από το Σωματείο Εργαζομένων Γεν.Νοσοκομείο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: Με την Αριθμ. Γ6α/Γ.Π. 38396 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με Αρ. Φύλλου 2881/Β΄/16-7-2020 καταργούνται αρκετά από τα 48 Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας που λειτουργούν στα Νοσοκομεία όπως και στο Γ.Νοσοκομείο Βέροιας καθότι δεν θα δέχονται αιτήσεις νέων καταρτιζόμενων.

Θα λειτουργήσουν φέτος με τους καταρτιζόμενους του δεύτερου έτους και μετά θα κλείσουν οριστικά. Προξενεί εντύπωση η εν λόγω απόφαση του Υπουργείου Υγείας.
Σχολές που λειτουργούν πολλά έτη και αποφοιτεί άρτια εκπαιδευμένο Νοσηλευτικό προσωπικό κλείνουν.

Ζητάμε την αναθεώρηση της απόφασης. Το Υπουργείο Υγείας προβάλλει ως επιχείρημα τον αριθμό των Σπουδαστών. Αυτό όμως δεν μπορεί να σταθεί με δεδομένο ότι δεν δίνουν τη δυνατότητα προκήρυξης για το έτος σπουδών 2020 – 2021 για να διαπιστωθεί ο αριθμός των αιτήσεων.

Ζητάμε την συνέχιση λειτουργίας των Δ.Ι.Ε.Κ. και την παρακολούθηση της λειτουργίας τους σε συνδυασμό με τον αριθμό Σπουδαστών για την επόμενη πενταετία ώστε να ληφθούν πιο ώριμες  αποφάσεις.

Καλούμε λοιπόν  την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να επανεξετάσει  την απόφαση αυτή".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69