tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Για ελλειπή αστυνόμευση στην Αλεξάνδρεια διαμαρτύρεται ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος

Για ελλειπή αστυνόμευση στην Αλεξάνδρεια διαμαρτύρεται ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: "Σε μια πόλη που μας έχει όλους ανάγκη, η Αστυνομία μαζί με τους αρμόδιους Φορείς παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομαλή συνύπαρξη των πολιτών της.

Σας αναφέρουμε τα γεγονότα όσον αφορά τις ενέργειες και τα πιστεύω του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας τα τελευταία δύο χρόνια.

1) Αρχές Οκτωβρίου επισκεφθήκαμε το γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλου , με θέμα τις ελλείψεις του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας σε έμψυχο δυναμικό και μηχανοκίνητο εξοπλισμό. Η απάντηση που λάβαμε ήταν πως τα ζητήματα έχουν δρομολογηθεί. Εφτά μήνες αργότερα δεν έχει γίνει τίποτα.

2) Ύστερα από επίσκεψή μας στον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Κούγκα του εκθέσαμε τους προβληματισμούς μας για την ελλιπή αστυνόμευση της πόλης μας και το μηδενικό αριθμό οχημάτων. Η απάντηση του ήταν πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα. Κύριε Διευθυντά και οι άλλες πόλεις έχουν την ίδια δύναμη του ενός περιπολικού οχήματος όπως η πόλη μας η Αλεξάνδρεια ;;;;;

3) Πριν ένα χρόνο σε συνάντησή μας με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη για το ίδιο θέμα, του ζητήσαμε να παραχωρήσει ένα όχημα της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας για τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας. Η απάντηση ήταν θετική. Ένα χρόνο αργότερα δεν έχει γίνει τίποτα.

4) Σε συνάντηση με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας κ. Κυριακίδη, με θέμα την καλύτερη αστυνόμευση της πόλης μας, η απάντηση του ήταν η εξής: «α)Υπάρχει έλλειψη του ήδη μειωμένου προσωπικού λόγω αποσπάσεων και β) μετά από αναφορές του ίδιου προς τη Διεύθυνση για οχήματα δεν έχει γίνει τίποτα !!!!!

5) Το ίδιο θέμα της έλλειψης οχημάτων τέθηκε και στο Βουλευτή Ημαθίας κ. Μπαρτζώκα από τον Πρόεδρο του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας. Απάντηση για την ώρα δεν έχουμε λάβει !!!!!

6) Κύριε Δήμαρχε, ως πρώτος πολίτης της πόλης:

α) Είστε ικανοποιημένος από την αστυνόμευση της πόλης;;;;;
β) Πιστεύετε ότι δεν είναι στη δικαιοδοσία σας η ασφάλεια της πόλης;;;;;
γ) Με βάση την εικόνα της αστυνόμευσης και της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της πόλης φαίνεται πως είστε αμέτοχος!!!!!

7) Κύριε Χρυσοχοϊδη , Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη και ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ μας. Το πρόβλημα της αναρχίας και ανομίας δεν είναι μόνο στην Αθήνα και  στην περιοχή των Εξαρχείων. Για τον τόπο που γεννηθήκατε και  ξεκινήσατε την πολιτική σας καριέρα, θα δείξετε έμπρακτα ενδιαφέρον ή  δεν σας ενδιαφέρει;;;;;

Κλείνοντας……….
Κύριοι σας θέτουμε προ των ευθυνών σας.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ;;;;;"

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69