Βάλτε το ποδήλατο στην ζωή σας – Αποκτήστε το σε super τιμή με δώρο φωτισμό Led

Tα καλά νέα είναι ότι τo ποδήλατο σας χαρίζει υγεία, χαρά, χαλάρωση και σας κάνει να νιώθετε ελεύθεροι, τα κακά είναι ότι οι ορθοπεταλιές στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο φιλικές, αφού δεν υπάρχει μέριμνα για ποδηλατόδρομους.

Πηγαίνετε κόντρα σε όλα αυτά και αποκτήστε το δικό σας ποδήλατο, με σύμμαχο την Bikes4u!

Σε ποιο μέρος θα κινείστε;

Ποδήλατα πόλης με urban αισθητική

Μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει αυτού του είδους τα ποδήλατα για τις βόλτες και τις δουλειές του στην πόλη. Οι σκελετοί τους είναι ελαφροί, συνήθως τα χρώματα είναι χαρούμενα και προσαρμόζονται σε κάθε δρόμο εύκολα και με ασφάλεια. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να βρείτε χαμηλότερη τιμή και μία μεγάλη ποικιλία με όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα να αναγράφονται, ώστε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας.

Ποδήλατα για δύσκολες αλλά φανταστικές διαδρομές

Mountain bike με τα καλύτερα χαρακτηριστικά, θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία του e-shop, ώστε το πέρασμά σας από το βουνό να γίνεται με ασφάλεια, με τον πιο στιβαρό τρόπο.

Γυναικεία – ανδρικά ποδήλατα

Στο bikes4u θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ανδρικά και γυναικεία ποδήλατα, τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το μήκος, στην απόσταση σέλας από το τιμόνι, το ύψος τους. Λαμβάνοντας υπόψιν κάθε σωματότυπο, μπορείτε να βρείτε το δικό σας ποδήλατο ακριβώς στα μέτρα σας.

Παιδικά ποδήλατα

Για τους μικρούς αναβάτες όλα τα ποδήλατα είναι σχεδιασμένα και συμμορφωμένα με αυστηρά κριτήρια για την εκμάθηση της τεχνικής και την ασφαλή ποδηλασία. Για όλες τις νεαρές ηλικίες μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο μοντέλο.

Σε τι ξεχωρίζει το bikes4u.gr

  • Όλοι οι σκελετοί είναι από ατσάλι ή αλουμίνιο υψηλής ποιότητας

  • Οι αναρτήσεις, οι τροχοί και το σύστημα αναρτήσεων είναι Suntour, Zoom, Mode ή Shimano

  • Όλα τα μέρη του ποδηλάτου είναι φτιαγμένα ύστερα από λεπτομερή ανάλυση

  • Οι τεχνικοί της εταιρείες είναι πάντα στην διάθεσή σας για την τεχνική υποστήριξη που πρέπει να χρειάζεστε

  • Με την αγορά ποδηλάτου ο φωτισμός led και οι κλειδαριές είναι πάντα Δωρεάν

Βρείτε το δικό σας ποδήλατο και αλλάξτε την καθημερινότητά σας!