Ξεκούραση και χαλάρωση με στρώματα και μαξιλάρια ύπνου Elite Strom

Ένας άστατος ύπνος μπορεί να προκαλέσει κακή διάθεση, ίσως να σας κάνει να ξυπνήσετε πιασμένοι και η μέρα σας να ξεκινήσει με άσχημες προδιαγραφές. Ανατρέψτε οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει τον ύπνο σας και ξεκινήστε την μέρα σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Τα στρώματα και μαξιλάρια ύπνου Elite Strom είναι η επιλογή που θα αλλάξει τα δεδομένα της άνεσης και της χαλάρωσής σας.

Όταν ένα στρώμα μπορεί να αλλάξει τον ύπνο σας

Η σπονδυλική σας στήλη, όταν κοιμάστε, πρέπει να ξεκουράζεται στην φυσική της θέση, χωρίς να ασκείται πίεση στις καμπύλες της. Τα στρώματα Elite δίνουν το σωστό παράδειγμα στο σώμα, ώστε να απολαμβάνει την επαφή με το στρώμα και εν τέλει να ξεκουράζεται ακόμα και αν οι ώρες ύπνου δεν είναι οι ενδεδειγμένες.

Γνωρίστε την σειρά TEMPUR® Cloud, με το υλικό Tempur που προσφέρει μια αίσθηση άμεσης χαλάρωσης με την πρωτοποριακή του στήριξη, αφού πρωτοχρησιμοποιήθηκε από την NASA για να μπορέσει να κατευνάσει την ένταση που ένιωθαν οι αστροναύτες κατά την απογείωση. Βρείτε το πασίγνωστο στρώμα ORIGINAL 21, εδώ.

Μαξιλάρια που ταιριάζουν στον δικό σας ύπνο

ypnos

Η Elite Strom σας προσφέρει μαξιλάρια ύπνου που ρυθμίζουν την θερμοκρασία με το επαναστατικό υλικό TEMPRAKON, ενώ παράλληλα προστατεύουν τον αυχένα σας έτσι ώστε να στηρίζεται σωστά, με όποιον τρόπο και αν σας αρέσει να κοιμάστε. Βρείτε το πουπουλένιο υποαλλεργικό πουπουλένιο μαξιλάρι TEMPRAKON και ασφαλίστε τον ύπνο σας!

Στην μεγάλη ποικιλία της Elite Strom μπορείτε να βρείτε εκτός από πουπουλένια μαξιλάρια ύπνου και μία μεγάλη ποικιλία από παιδικά μαξιλάρια αντιακαρικά, αντιβακτηριακά και αντιμυκητιακά.

Μπείτε στο elitestrom.com και περιηγηθείτε στην μεγάλη ποικιλία όλων των προϊόντων που αναλαμβάνουν την ευθύνη, ώστε ο ύπνος σας να είναι ευχάριστος, ποιοτικός και πάνω απ’ όλα υγιεινός!

  • Δωρεάν μεταφορικά για τις online αγορές

  • 10 χρόνια εγγύηση σε όλα τα είδη

  • Διεθνείς πιστοποιήσεις ISO 9001:2008 και ISPA

  • Προνομιακές τιμές