Ποια είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ για το μάθημα yoga

Πριν ξεκινήσετε yoga ή ακόμα και αν έχετε ήδη μία προχωρημένη πρακτική είναι πολύ σημαντικό να προστατεύετε το σώμα σας με ορισμένα αξεσουάρ που θα βελτιώσουν την ευθυγράμμισή σας και θα σας βοηθήσουν να μπείτε πιο βαθιά σε μία δύσκολη asana.

Το yogashop.gr δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτόν τον λόγο! Για να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να είστε κατάλληλα εξοπλισμένοι για την πρακτική σας.

Μαξιλάρια διαλογισμού και Bolsters με εγγύηση ποιότητας

yoga max

Με το μαξιλαράκι ξεκινάει και τελειώνει συνήθως κάθε πρακτική ή ένας διαλογισμός. Βοηθάει ώστε να ψηλώνει ο κορμός και να σταθεροποιείται η λεκάνη σωστά στο έδαφος, προκειμένου να κάθεστε οκλαδόν (sukhasana), στην στάση του λωτού ή να λαμβάνετε την κατάλληλη υποστήριξη σε ποικίλες στάσεις. Τα μαξιλάρια yoga μπορείτε να τα βρείτε σε σχήμα μισοφέγγαρου ή στρογγυλό.

Δείτε εδώ ένα από τα πιο άνετα μαξιλαράκια κατάλληλα για όλους τους μαθητές yoga με γέμιση από κελύφη φαγόπυρου. To ζάφου-μισοφέγγαρο, είναι άνετο για όλους, αφού παρέχει μεγαλύτερη στήριξη στο πάνω μέρος των μηρών. Επιπλέον η κλίση που κάνει τόσο μπροστά όσο και πίσω εξασφαλίζει την ανόρθωση της λεκάνης σας πιο πάνω από τα γόνατα για έναν άνετο διαλογισμό ή μία τεχνική pranayama που θέλετε να δοκιμάσετε. Βρείτε εδώ ακόμα περισσότερα μαξιλάρια διαλογισμού & Bolsters για παραπάνω στήριξη στην μέση!

Στρώμα – το σημαντικότερο αξεσουάρ στην Yoga

Yoga strom

Υπάρχουν πολλά στρώματα yoga στην αγορά αυτήν την στιγμή. Ένα από τα μεγαλύτερα brand στον χώρο, που καλύπτει υψηλές απαιτήσεις είναι η Manduka. Τα στρωματάκια eKO, eKO Lite, eKO SuperLite και το δημοφιλές yoga mat Black Mat PRO είναι μερικές από τις επιλογές σας, αν θέλετε να έχετε ένα πραγματικά καλό στρωματάκι!

Το Black Mat PRO εγγυάται εφ' όρου ζωής εγγύηση και αποτελεί την πιο έξυπνη επένδυση, ώστε να περάσετε την πρακτική σας σε άλλο επίπεδο. Με πιο παχιά υφή και απορρόφηση των κραδασμών, μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε asana, χωρίς να γλιστράτε καθόλου. Επίσης όλη η σειρά PRO είναι πιστοποιημένη για την απουσία τοξικών εκπομπών. Δείτε παραπάνω λεπτομέρειες για το στρώμα Manduka, εδώ.

Στο yogashop μπορείτε να βρείτε σε πολύ χαμηλή τιμή και στρωματάκια από φυσικό καουτσούκ, ιδανικά για τους ταξιδευτές!

Ιμάντες και τουβλάκια για την ταχύτερη εξέλιξη της πρακτικής

yoga straps

Τόσο οι βαμβακεροί ιμάντες όσο και τα τουβλάκια υψηλής πυκνότητας με αντιολισθητική επιφάνεια, βοηθούν σε ένα ασφαλές τέντωμα του σώματος και ανοίγματος των χεριών σε απαιτητικές asanes. Επιπλέον είναι κατάλληλα, ώστε να υποστηρίζουν διάφορα μέρη του σώματος για την καλύτερη ευθυγράμμιση. Τα βρίσκετε σε διάφορα χρώματα για να επιλέξετε αποκλειστικά από το yogashop!