Επιγραφές καταστημάτων κατάλληλες για τους σύγχρονους επιχειρηματίες

Μία σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να έχει μία ταυτότητα που να ανταποκρίνεται στο ύφος και το προφίλ που εμπνέει, ξεχωρίζοντας σε πολλά σημαντικά σημεία.

Οι επιγραφές είναι ένα από αυτά! Η εταιρεία Kiritsis C-Works σχεδιάζει και υλοποιεί ένα φάσμα επιγραφών για κάθε έναν από τους κλάδους που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Σχεδιασμός

Όλα ξεκινούν από μία ιδέα. Ο σχεδιασμός είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι, το οποίο και δίνει την πρώτη εικόνα για το brand σας. Πως θα φαίνεται, ποια είναι τα χρώματα που του ταιριάζουν περισσότερο κ.α.

Όλα αυτά τα στοιχεία καταλήγουν σε ένα κοινό σκοπό: την λειτουργικότητα και την πρακτικότητα.

Κατασκευή

Ο τρόπος κατασκευής είναι τέτοιος, ώστε να μπορούν οι επιγραφές να έχουν συνδυάσει όλα τα υλικά που έχει ζητήσει ο πελάτης σε ένα αρμονικό σύνολο και με τρόπο, ο οποίος μπορεί να καλύπτει όλες τις προδιαγραφές ποιότητας.

Το τεχνικό τμήμα της Kiritsis C-Works εξελίσσει συνεχώς την κατασκευή των επιγραφών με απόλυτη προσήλωση, έχοντας καταφέρει να ικανοποιήσει μέχρι τώρα ένα μεγάλο πελατειακό κοινό.

Εγκατάσταση

Το εξειδικευμένο συνεργείο έρχεται στον επαγγελματικό σας χώρο και σας τοποθετεί την επιγραφή με προσοχή και μεγάλη ασφάλεια, μέσα σε λίγη ώρα. Σε πολύ απαιτητικές εγκαταστάσεις η εταιρεία εξασφαλίζει την ορθή τοποθέτηση της επιγραφής με την παρουσία ενός διπλωματούχου μηχανικού.

Σε τι ξεχωρίζει η Kiritsis C-Works;

  • Απόλυτη τεχνογνωσία για κάθε νέα τάση που βγαίνει στην αγορά

  • Προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός

  • Κάλυψη σε όλα τα μέρη της Ελλάδας

Εκτός από τις παραπάνω καλύψεις, η εταιρεία προσφέρει και την δυνατότητα συντήρησης των υπαρχουσών επιγραφών με νέες τεχνολογίες που θα κάνουν τις επιγραφές σας να μοιάζουν με καινούργιες.

Δείτε περισσότερα, εδώ