Καθαριστικά χώρων υγιεινής και καθαριστικά γενικής χρήσης: Ποια να επιλέξετε

Κάθε επιχείρηση αλλά και ιδιωτικός χώρος είναι απαραίτητο να είναι καθαρός και υγιεινός τόσο για τους ενοίκους όσο και για τους εργαζόμενους σε αυτόν. Γι’ αυτό άλλωστε τα καθαριστικά χώρων υγιεινής αλλά και τα καθαριστικά γενικής χρήσης είναι εκ των ων ουκ άνευ για το σπίτι και τον εργασιακό σας χώρο.

Πού μπορείτε όμως να βρείτε τα καλύτερα σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές και ποια να επιλέξετε για να έχετε τα κορυφαία αποτελέσματα στο σπίτι σας; Η απάντηση είναι ένα κλικ μακριά σας:

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της FMS θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία σε καθαριστικά χώρων υγιεινής αλλά και καθαριστικά γενικής χρήσης που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας και θα εξασφαλίσουν ένα υγιεινό περιβάλλον για σας και τους γύρω σας!

Λάμψη και απολύμανση στο μπάνιο!

Οι χώροι υγιεινής είναι οι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενοι χώροι σε κάθε σπίτι και επιχείρηση αλλά και οι πιο επικίνδυνοι από άποψη μικροβίων. Με τα κατάλληλα καθαριστικά χώρων υγιεινής μπορείτε να εξαλείψετε κάθε εστία μόλυνσηςκαι να έχετε καθαρούς και ασφαλείς χώρους για όλους.

Η πιο συμφέρουσα πρόταση είναι το LIME DS, ένα ελαφρώς όξινο καθαριστικό και αρωματικό χώρων υγιεινής, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα αποτελεσματικό που καθαρίζει αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες και ταυτόχρονα προστατεύει τις επιφάνειες από άλατα, χωρίς να αφήνει θαμπάδες και γραμμές.

Για όλες τις επιφάνειες

Η καθαριότητα ωστόσο δεν πρέπει να περιορίζεται στο μπάνιο, αλλά αφορά όλες τις επιφάνειες με τις οποίες ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή! Γι’ αυτό υπάρχουν τα καθαριστικά γενικής χρήσης που θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε ένα υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον για όλους.

Ξεχωρίσαμε το υγρό Solero με άρωμα λεμόνι που χαρίζει μία αίσθηση φρεσκάδας στο χώρο σας ενώ ταυτόχρονα απολυμαίνει σε βάθος και φροντίζει να απομακρύνει τα μικρόβια και τις εστίες μόλυνσης από όλες τις επιφάνειες που ακουμπάμε καθημερινά.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της FMS και βρείτε τα κορυφαία είδη καθαρισμού μοναδικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!