Frezyderm πηγή ενυδάτωσης και ευεξίας

Απαραίτητο στοιχείο και βασικότερο συστατικό του δέρματος μας είναι το νερό το οποίο εξασφαλίζει την ελαστικότητα και προστασία, λάμψη και ζωντάνια.

Παράγοντες όπως το κλίμα, το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής, αλλά και ενδογενείς όπως το φύλο, η ηλικία και η γενικότερη κατάσταση της υγείας, μπορεί να μειώσουν το υδατικό περιεχόμενο του δέρματος (λιγότερο από 10% υγρασία στην εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας) με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι ξηρό, τραχύ, με τάση για απολέπιση, με γραμμές αφυδάτωσης και με πρώιμες λεπτές ρυτίδες.

Μελέτες της Frezyderm κατέλεξαν στην δημιουργία της ολοκληρωμένης σειράς ενυδάτωσης για το πρόσωπο και το σώμα, που αποτελείται από προϊόντα με πολυλειτουργικές φόρμουλες τα οποία προσφέρουν αποτελεσματική και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Η σειρά σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα της σύγχρονης κοσμετολογίας και στηρίζεται σε 2 καινοτομίες:

  • Ενεργοποίηση των γονιδίων του δέρματος για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης που ενισχύει τη σφριγηλότητα και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδα

  • Ενυδάτωση των 3 επιπέδων της επιδερμίδας με 3 τύπους υαλουρονικού οξέως διαφορετικού μοριακού βάρους και διαφορετικής διαβατότητας

Μοναδική προστασία στο ευαίσθητο δέρμα με Frezyderm

Παράγοντες που παίζουν ρόλο στην εμφάνιση του δέρματος μας είναι η ηλιακή ακτινοβολία, το ζεστό νερό, η αρνητική ψυχολογική διάθεσητο αλκοόλ, οι έντονες καιρικές συνθήκες (κρύο, ζέστη, υγρασία, αέρας) και τα πικάντικα φαγητά.

Το δέρμα μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο απαιτεί μια ειδική καλλυντική φροντίδα που να βελτιστοποιεί την εικόνα του δέρματος και να μας χαρίζει ευεξία.

Η Frezyderm σχεδίασε την μοναδική σειρά Sensitive Red Skin, η οποί περιέχει υποαλλεργικά προϊόντα. Σκοπός της είναι να βελτιώσει τα συμπτώματα του ευαίσθητου και αντιδραστικού δέρματος, καθώς και του δέρματος με τάση για ερυθρότητα και ροδόχρου νόσο.

Frezyderm η λύση στην Αντιγηρανση

Κάθε δεκαετία που περνά “γράφει” στο δέρμα τα αντίστοιχα σημεία ωριμότητας και ενεργοποιεί το απόλυτα φυσιολογικό φαινόμενο της γήρανσης, το οποίο ορίζεται από εξωγενείς αλλά και ενδογενείς παράγοντες σε φωτο-, βιο- και χρονο- γήρανση.

Νεώτερα επιστημονικά δεδομένα υποστηρίζουν ότι η γήρανση οφείλεται σε δύο αιτίες:

  • Υπολειτουργία των γονιδίων που συντονίζουν την ανανέωση, προστατεύουν τα κύτταρα, επανορθώνουν τις φθορές του δέρματος.

  • Μειωμένη δραστηριότητα των βλαστοκυττάρων του δέρματος με αποτέλεσμα την αδυναμία δερματικής ανάπλασης.

Η Frezyderm αξιοποιώντας όλη την τεχνογνωσία της δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά αντιγήρανσης για το πρόσωπο και το σώμα, η οποία αποτελείται από προϊόντα με πολυλειτουργικές φόρμουλες που προλαμβάνουν καθώς και αντιμετωπίζουν τα σημάδια της φωτο-, χρονο- και βιο- γήρανσης. Η σειρά στηρίζεται σε 2 καινοτομίες:

  • ενεργοποίηση των γονιδίων νεότητας που εξασφαλίζουν την άμυνα και την επανόρθωση του δέρματος, ενώ παράλληλα επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης

  • προστασία και ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων του δέρματος για την παραγωγή λιπιδίων και πρωτεϊνών που ''γεμίζουν'' τις ρυτίδες από μέσα.

frezyderm logo