Ηλεκτροστατικές βαφές μετάλλων από την εταιρεία ΓΚΕΡΟΣ – Κορυφαία επιλογή

Ένας από τους πιο σύγχρονους και διαδεδομένους τρόπους για να βάψει κανείς μία μεταλλική επιφάνεια είναι οι ηλεκτροστατικές βαφές. Για να βαφούν οι επιφάνειες είναι απαραίτητο ένα γκρουπ εργαλείων που περιλαμβάνει πιστόλι ηλεκτροστατικής βαφής, ειδικό θάλαμο αμμοβολής, ειδικό φούρνο κ.α.

Ο λόγος που αυτές οι βαφές είναι αναγκαίες και συμφέρουσες, είναι ότι περιέχουν ειδικές εποξειδικές και πολυεστερικές ρητίνες που είναι αντιδιαβρωτικές και προστατεύουν 100% το μέταλλο! Το ηλεκτροστατικό χρώμα προσκολλάται σε ολόκληρο το μέταλλο αμέσως, έτσι δεν λερώνεται και ο περιβάλλων χώρος.

Γιατί να προτιμήσετε τις ΓΚΕΡΟΣ ηλεκτροστατικές βαφές;

  • Προέρχονται από τα πλέον αξιόπιστα brands της αγοράς, μεταξύ των οποίων INVER, NEOKEM, AKZO NOBEL

  • Παρέχονται σε μία μεγάλη και εντυπωσιακή ποικιλία από διάφορα χρώματα πούδρας

  • Έχουν προέλθει ύστερα από καινοτόμες έρευνες

  • Η απόδοσή τους είναι τεράστια σε κάθε εφαρμογή

  • Είναι προσιτές σε κόστος, προσφέροντας παράλληλα κορυφαία αισθητική και λειτουργικότητα

  • Είναι οικολογικές, αφού τα υλικά σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον

Που μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι βαφές;

Μπορείτε να διακοσμήσετε πλήθος αντικειμένων όπως φωτιστικά ή επιφάνειες μεγάλες όπως προσόψεις αρχιτεκτονικές, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις. Το εξειδικευμένο προσωπικό της ΓΚΕΡΟΣ μπορεί να σας προσφέρει συμβουλές!

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία ηλεκτροστατικών βαφών ΓΚΕΡΟΣ;

Κατέχει έναν σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει καμπίνες βαφής, φούρνους inox και υπεραυτόματη καμπίνα για συγκεκριμένες εργασίες. Με έναν ιδιόκτητο εργοστασιακό χώρο καθώς επίσης και έμπειρο προσωπικό, η εταιρεία εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και άμεση εξυπηρέτηση από την στιγμή που ένας πελάτης καλέσει.

Όποιες και αν είναι λοιπόν οι χρωματικές, αισθητικές και ποιοτικές απαιτήσεις πάντα το αποτέλεσμα αποζημιώνει. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα geros.com.gr μπορείτε να βρείτε ό,τι έχει να κάνει με ηλεκτροστατικές βαφές. Επίσης θα βρείτε και όλους τους τρόπους επικοινωνίας με την εταιρεία.

Χρησιμοποιούνται τα καλύτερα υλικά και οι τιμές είναι πάντα ανταγωνιστικές. Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητά η εταιρεία ΓΚΕΡΟΣ βρίσκεται ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου!