Μονώσεις ταρατσών που προσφέρουν λύση στην υγρασία και τη μούχλα

για μονώσεις υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας, επιλέξτε Diastrosi Hellas!

Οι καιρικές συνθήκες τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει, γι’ αυτόν τον λόγο τα κτήρια στην χώρα μας καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από το παρελθόν. Έχουν φτάσει λοιπόν να είναι ενεργοβόρα εξαιτίας των εξωτερικών περιβλημάτων και μη μονωμένων ταρατσών, βάζοντας τον κάθε έναν να πληρώνει περισσότερα απ’ όσα αντέχει.

Σκεφτείτε την αξία της μόνωσης σε ένα κτήριο και δη στην ταράτσα, κλείνοντας ραντεβού με ένα εξειδικευμένο συνεργείο που θα σας δώσει προσφορά ανάλογη με το budget σας.

Οι μονώσεις ταρατσών προσφέρουν συνολική προστασία από τις φθορές που μπορεί να προκληθούν από τις καιρικές συνθήκες, την υγρασία και τα νερά.

Για ένα ιδανικό περιβάλλον διαμονής, επιλέξτε τις λύσεις υπεροχής της Diastrosi Hellas! Η εταιρεία, έχοντας βαθιά οικολογική συνείδηση και με απώτερο σκοπό τη θωράκιση του κάθε κτηρίου ξεχωριστά, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις.

1ο στάδιο

Οι ειδικοί στις μονώσεις έρχονται στον χώρο σας όπου κι αν μένετε στη Θεσσαλονίκη για μία ειδική μελέτη, η οποία θα καταλήξει στο τι ακριβώς χρειάζεστε για να προσφέρετε στο κτήριό σας την κατάλληλη μόνωση.

2ο στάδιο

Δίνονται συμβουλές για τους τρόπους που μπορούν να χαρίσουν στο κτήριό σας ενεργειακή αναβάθμιση, ουσιαστικά το πρώτο βήμα για τη σωστή μόνωση της ταράτσας σας.

Παράγοντες που καθορίζουν την επιλογή της μόνωσης

  • Το είδος και η κατάσταση του υποστρώματος της ταράτσας
  • Η ηλικία που έχει κάποια παλιά μόνωση
  • Η χρήση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην ταράτσα. Παίζει σημαντικό ρόλο για παράδειγμα αν θα είναι βατή ή όχι
  • Το χρηματικό πόσο που πρόκειται να διαθέσετε

Γιατί ξεχωρίζει η DIASTROSI HELLAS

Η εταιρεία επιλέγει πάντα την εξατομικευμένη συμφέρουσα λύση, χρησιμοποιώντας υλικά που είναι πιστοποιημένα και θωρακίζουν τα δομικά στοιχεία του κτηρίου σας.

Τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας εφαρμόζονται πολλά είδη μόνωσης ανάμεσα στα οποία είναι τα ασφαλτόπανα, οι ασφαλτικές μεμβράνες, τα τσιμεντοειδή επαλειφόμενα υλικά, τα πολυουρεθανικά και πολλά άλλα.