Ανανεώστε μπάνιο-κουζίνα, αγοράζοντας τα σωστά προϊόντα υγιεινής

Τι χρειάζεται το μπάνιο σας για να είναι ολοκληρωμένο και να σας παρέχει όλες τις ανέσεις στον εταιρικό σας χώρο; Οι απαντήσεις έρχονται από το FMS και τα προϊόντα μπάνιου, προσωπικής υγιεινής, συσκευές και εργαλεία καθαρισμού. Τι θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία;

Κάδοι απορριμμάτων μπάνιου & κουζίνας

Οι κάδοι απορριμμάτων μπάνιου επιλέγονται μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι inox είναι οι πιο ποιοτικοί, αφού θεωρούνται άοσμοι, καθαρίζονται εύκολα και δεν φθείρονται με τα χρόνια.

Στην μεγάλη ποικιλία του FMS θα βρείτε μεγάλους και μικρούς κάδους, οι οποίοι μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στο μπάνιο όσο και στην κουζίνα και στον εξωτερικό χώρο. Όλοι πρακτικοί, ευρύχωροι και ελαφριοί.

Επιλέξτε για την κουζίνα έναν κάδο πλαστικό με πεντάλ από εδώ, σε προνομιακή τιμή.

Πανιά καθαρισμού

Συνήθως σκουπίζουμε τις επιφάνειες με μία χαρτοπετσέτα, χρησιμοποιώντας κάποιο καθαριστικό υγρό. Αποκτήστε τα πανιά καθαρισμού που θα κάνουν ευκολότερο το ξεσκόνισμα, με μικροΐνες που επιτρέπουν καθαρισμό σε βάθος. Για τα τζάμια επιλέξτε το πιο ανθεκτικό πανί της Carbac για να ολοκληρώνετε τη διαδικασία του καθαρισμού, έξυπνα και γρήγορα. Εναλλακτικά επιλέξτε τα γνωστά σε όλους και αποτελεσματικά Swiffer xxl για να μαγνητίσετε τη σκόνη.

Χειροπετσέτες

Δίφυλλη, απορροφητική και τεχνολογίας Quick Dry. Προσφέρει μία λύση ανάγκης για οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε ένα χαρτομάντηλο. Βγαίνουν με ένα τράβηγμα και είναι αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε χρήση. Αποκτήστε τα σε όσα πακέτα θέλετε από εδώ.

Το FMS fmsupplies.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο σε τιμές χονδρικής σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για το μπάνιο, την κουζίνα και την αρχειοθέτηση – οργάνωση γραφείου.

Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας μέσα από την μεγάλη ποικιλία του online καταστήματος και τηλεφωνικά αν επιθυμείτε, κλείνοντας το καλύτερο deal για την εταιρεία σας στον τομέα facility management και αγοράζοντας ποιοτικά και φθηνά προϊόντα και για το νοικοκυριό σας.