Γυναικεία και ανδρικά μαγιό σε εκπληκτικές προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις!

Το καλοκαίρι αρχίζει να μας ανοίγει για τα καλά τα χαρτιά του και οι ώρες που η παραλία θα γίνει το δεύτερο σπίτι σας, πλησιάζουν. Ετοιμαστείτε για τις πιο στυλάτες βουτιές, με τον καλύτερο τρόπο! Φορώντας ένα καινούργιο μαγιό η διάθεσή σας αυτόματα θα ανέβει.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Themooncat οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει!

Μερικά σχέδια σε γυναικεία μαγιό που θα σας εντυπωσιάσουν, είναι:

Μπικίνι σετ μαύρο-πουά

Κλασικό μαύρο μαγιό στο κάτω μέρος, που συνδυάζεται με πουά strapless στο σουτιέν. Από την Jolidon σε τιμή προσφοράς. Οι αφαιρούμενες τιράντες μπορούν να προσαρμοστούν και πίσω από τον λαιμό και σαν σουτιέν. Το εσωτερικό του ύφασμα κρατάει τις cups σταθερές, δίνοντάς σας ελευθερία κινήσεων.

Κομψότητα και ποιότητα με ολόσωμο διάφανο μαγιό

Τα ολόσωμα είναι τα γυναικεία μαγιό που πλέον έχουν έρθει στην μόδα για να μείνουν. Επιλέξτε ένα κομψό σχέδιο της Jolidon κομμένο με laser σε μερικά σημεία, ώστε να δημιουργηθεί το look του διάτρητου πλεκτού στα σημεία της κοιλιάς. Το πίσω μέρος κλείνει με μεταλλικό κούμπωμα και το κόψιμο στο σλιπ είναι παρτό. Και σε κοραλλί.

Μάθετε για την Super προσφορά!

Επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία ένα σουτιέν μαγιό της αρεσκείας σας και με την αγορά του παίρνετε μόνο με 1 ευρώ το σλιπ του! Πατήστε εδώ για δείτε τα γυναικεία σουτιέν μαγιό της έκπτωσης.

Best sellers ανδρικά μαγιό – βερμούδες για στυλ στην παραλία:

Πορτοκαλί για τους trendy άνδρες

Βρείτε online τα κλασικά σχέδια σε σορτς ανδρικά μαγιό με σπασουάρ στο εσωτερικό για περισσότερη άνεση. Από την κορυφαία ποιότητα της ιταλικής μάρκας Scuola Nautica Italiana. Με εξώραφα για μοντέρνο look που ξεχωρίζει. Αγοράστε το στο νούμερό σας από εδώ.

Club Neuf μαύρο αντρικό μαγιό σορτς, μόνο 17,55€

Μαύρο μαγιό σε κλασικό σχέδιο που μπορεί να φορεθεί από κάθε άνδρα, γυμνασμένο και μη. Με φαρδύ λάστιχο στη μέση και μαύρο κορδόνι.

Μπορείτε να παραγγείλετε και τηλεφωνικά όλα τα μαγιό. Μπείτε σήμερα στο Themooncat.com και ανακαλύψτε ακόμη περισσότερες προσφορές!