2+1 outfits με μπλούζες και σορτάκια για το απόλυτο summer look

Σιγά σιγά κανονίζετε καλοκαιρινές αποδράσεις και εκδρομές! Πρέπει να είστε άνετες λοιπόν αλλά χωρίς να θυσιάζετε καθόλου το στυλ σας. Τα σορτς και οι γυναικείες μπλούζες όπως αμάνικα τοπ, t-shirt και τοπάκια κοντά είναι οι πιο in fashion ιδέες για να επενδύσετε σε ένα μοναδικό στυλ!

Στα γυναικεία ρούχα Regalinas βρήκαμε εντυπωσιακά κομμάτια που θα αποτελέσουν τα αγαπημένα σας items φέτος το καλοκαίρι!

Μονόχρωμο σορτσάκι, απλό και απέριττο

Λινό σορτσάκι με λάστιχο στην μέση και τελείωμα με δαντέλα σε 4 υπέροχα χρώματα για να διαλέξετε. Δροσερό και αέρινο! Μία casual επιλογή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Συνδυάστε το: με αμάνικο μαύρο τοπ με τιράντες με ιδιαίτερη λεπτομέρεια.

Mix από κόκκινο και μπλε

https://www.regalinas.gr/mediaSizes/products_800x1015/25120.jpg?20170614-124018

Το εμπριμέ σορτσάκι με βάση το μπλε και στίγματα από κόκκινο, είναι μία έξυπνη επιλογή που μπορεί να σας συνοδεύσει τόσο στα beach party όσο και σε πρωινές δραστηριότητες τις καλοκαιρινές μέρες στην πόλη και στο νησί.

Συνδυάστε το: Με ένα απλό αμάνικο τοπάκι για το απόλυτο summer look!

Ριγέ ασπρόμαυρο: Standard πρόταση

Ένα από τα πιο κλασικά σχέδια που συνεχίζουν σε διάφορες εκδοχές να είναι αποκαλυπτικά. Το γυναικείο σορτς με ρίγες και ζωνάκι μπορεί να φορεθεί και να συνδυαστεί πολύ ωραία με πλατφόρμες, αναδεικνύοντας τα πόδια σας και την εμφάνισή σας συνολικά. Και πλαϊνές τσέπες για μεγαλύτερη άνεση.

Πολύ βασικό κομμάτι του καλοκαιρινού μας ντυσίματος είναι σίγουρα οι μπλούζες. Συνδυάζονται με παντελόνια, σορτς και φούστες ολοκληρώνοντας μοναδικά κάθε outfit. Η νέα συλλογή των Regalinas είμαστε σίγουρες ότι θα σας καταπλήξει!

Λατρέψαμε:

Αμάνικο τοπ με δύο υφάσματα

Ένας υπέροχος τρόπος να συνδυάσετε όλα σας τα outfits. Το αμάνικο τοπάκι Regalinas με θαλασσί ρίγα και δαντέλα στο τελείωμα είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχέδια για αυτό το καλοκαίρι. Έρχεται στον χώρο σας, χωρίς έξοδα αποστολής.

Κοντομάνικη Μπλούζα με βολάν

Είναι γεγονός ότι τα βολάν έχουν έρθει στην μόδα για να μείνουν. Σε συνδυασμό με το τέλειο φούξια χρώμα, η μπλούζα Regalinas είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις που μπορείτε να φορέσετε και τις 24 ώρες της ημέρας.

Μπείτε κι εσείς στον κόσμο των Regalinas!