Τοποθετήστε μοντέρνες ταπετσαρίες στον τοίχο σας

Η ταπετσαρία είναι ο πιο αποτελεσματικός, οικονομικός και γρήγορος τρόπος να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο στυλ στον χώρο σας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μία περιουσία για τεχνοτροπία στον τοίχο σας.

Η επιλογή της ταπετσαρίας σαν τρόπος διακόσμησης του τοίχου ή ενός επίπλου δημιουργεί μία ψευδαίσθηση, η οποία επηρεάζει τον χώρο σας, ακολουθώντας το ιδιαίτερο στυλ σας.

Μερικές συμβουλές από Domo Decor θα σας δώσουν την ευκαιρία να απολαμβάνετε την ταπετσαρία που θα επιλέξετε.

  • Αφηρημένα σχέδια σημαίνει μοντέρνο στυλ ενώ οτιδήποτε floral σημαίνει παραδοσιακό στυλ

  • Τα ψυχρά χρώματα ενδείκνυνται για δωμάτια μικρά, τα οποία θέλετε να φαίνονται μεγαλύτερα

  • Τα μεγάλα μοτίβα προσφέρουν την αίσθηση οικειότητας, μία αίσθηση αγκαλιάς που κάνει το χώρο σας να είναι φιλόξενος και cozy. Ενδείκνυνται για μεγάλους χώρους

  • Κάθετες ρίγες δίνουν περισσότερο ύψος, ενώ οι πλάγιες προσθέτουν σε πλάτος

  • Οι διαγώνιες ρίγες φαίνονται σαν να δημιουργούν την αίσθηση της κίνησης

Πώς να καθαρίσετε τις ταπετσαρίες τοίχου;

Η σκόνη είναι ο χειρότερος εχθρός για τις ταπετσαρίες. Αν δεν εντοπιστεί έγκαιρα και παραμεληθεί μπορεί να γίνει λάσπη και κατά τον καθαρισμό της να φθαρεί. Ένας πρόχειρος τρόπος να καθαρίσετε την ταπετσαρία είναι η ψίχα του ψωμιού! Δοκιμάστε το!

Γιατί να επιλέξετε ταπετσαρίες;

Αν δεν θέλετε να βάψετε τον τοίχο σας, να τον στοκάρετε και να τον τρίψετε τότε μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω του μία ταπετσαρία για να τον ανανεώσετε με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

Από την άλλη η ταπετσαρία είναι μία λύση, για έναν τοίχο, ο οποίος έχει υποστεί κάποια ζημιά και θέλετε να την κρύψετε με έναν σύγχρονο τρόπο.

Δείτε εκατοντάδες σχέδια μέσα από την μεγάλη συλλογή της Domo Décor. Κλασικά σχέδια με μοτίβα γεμάτα χρώματα και σχέδια, minimal ταπετσαρίες και παιδικές για να ντύσετε το παιδικό δωμάτιο όπως θέλετε, εξάπτοντας τη φαντασία των μικρών.