Αλυσοπρίονα και ηλεκτρικά χλοοκοπτικά για όλες τις δουλειές

Χρειάζεστε αλυσοπρίονα και χλοοκοπτικά για τις εργασίες του κήπου και του χωραφιού σας; Για να βρείτε τα καλύτερα εργαλεία δεν έχετε παρά να μπείτε στο Newtools. Το ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει σε κάθε επαγγελματία και περιστασιακό χρήστη τα καλύτερα εργαλεία.

Δυο από τα πιο σημαντικά και χρηστικά είναι τα αλυσοπρίονα και τα ηλεκτρικά χλοοκοπτικά. Σας προτείνουμε δύο από τα πιο ιδιαίτερα γεωργικά μηχανήματα, σε προνομιακή τιμή που κάνουν τη διαφορά.

Αλυσοπρίονο MARUYAMA για βαριές δουλειές

Τα αλυσοπρίονα βενζίνης είναι τα πιο χρηστικά, αφού διαθέτουν πανίσχυρο κινητήρα τελευταίας τεχνολογίας και δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να χειρίζεται το αλυσοπρίονο εύκολα, χωρίς να είναι απαραίτητες γνώσεις χειρισμού ή κάποια εμπειρία.

Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς να ρυπαίνει την ατμόσφαιρα με επικίνδυνα καυσαέρια, αφού πραγματοποιεί χαμηλή κατανάλωση και εκπομπή ρύπων, πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του EURO 2. Σας λύνει τα χέρια στο κτήμα, το δάσος και τον κήπο. Όπου δηλαδή χρειάζεστε ξύλα είτε για το τζάκι είτε για άλλες οικιακές ή επαγγελματικές εργασίες.

Ανατομικές λαβές, πολύ καλές προδιαγραφές ασφαλείας και πανεύκολη εκκίνηση χάρη στο reverse start. Έρχεται στον χώρο σας με ένα κλικ και όλο τον στάνταρ εξοπλισμό: αλυσίδα, λάμα, θήκη λάμας. Δείτε το εδώ.

Χορτοκοπτικό Alpina σε προσφορά

Τα ηλεκτρικά χορτοκοπτικά μπάρας, όπως το Τ 1.0 EJ - 230 Volt πρόκειται να σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε όλες τις εργασίες που έχετε να κάνετε στον κήπο σας.

Τα ηλεκτρικά χορτοκοπτικά της Alpina είναι ένα σύγχρονο μηχάνημα κοπής χόρτου, φιλικό προς το περιβάλλον και ιδανικό για χορτοκοπτικές εργασίες παντός τύπου. Διαθέτει πανίσχυρο κινητήρα 1000 watt, ο οποίος τοποθετείται σε μία πολύ ισχυρή βάση. Μεταφέρεται πανεύκολα και μπορεί να αποθηκευτεί σε μικρό χώρο. Τέλος, διαθέτει και ανατομικές χειρολαβές για καλύτερο χειρισμό.

Δείτε περισσότερα μηχανήματα, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Newtools, κάνοντας τις αγορές σας εύκολα και οικονομικά. Πανελλαδική εξυπηρέτηση!