Φοιτητικό σπίτι; Να τα έπιπλα γραφείου και σπιτιού που χρειάζεστε

Λίγα και καλά είναι η δράση που ψάχνετε για τα έπιπλα σπιτιού ενός φοιτητή και τα έπιπλα γραφείου που μπορεί να χρειαστεί. Τα έπιπλα από τον όμιλο Galaxia μπορούν με μικρό budget να φτιάξουν το φοιτητικό σπίτι σας. Πως;

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση από όλα αυτά που χρειάζεται το φοιτητικό σπιτικό.

Ένας πρωτότυπος καναπές για το σαλόνι

Ο καναπές London κλικ κλακ είναι ό,τι πρέπει για να στηθεί στο σαλόνι. Έντονο χρώμα και print από το πιο in fashion σχέδιο. Αντί για πολυθρόνα, μπορείτε να αγοράσετε ένα πουφ. Ο καναπές είναι επωνυμίας FILLIANA και μπορείτε να τον κρατήσετε για πολλά χρόνια, χωρίς να αλλοιωθεί. Μπορείτε να τον βρείτε σε πολλές αποχρώσεις.

Ένα μικρό coffee table είναι ό,τι πρέπει

Ένα μικρό coffee table είναι ό,τι πρέπει για να ακουμπάτε τα απαραίτητα και να μην σας πιάνει χώρο. Από την SOFA COMPANY, αποτελείται με λάκα και ξύλο. Μεταφέρεται εύκολα.

Για έπιπλα γραφείου, επιλέξτε ένα εργονομικό γραφειάκι

Δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο παρά μόνο ένα γραφείο μικρό με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και ροδάκια για να το μεταφέρετε όπου χρειάζεστε. Μαζί με το γραφείο αγοράστε και μία καλή καρέκλα περιστρεφόμενη.

Κάτι εργονομικό και πολύ λειτουργικό για τους φιλοξενούμενούς σας είναι ένα ράντζο. Σίγουρα στα 4-5 χρόνια κάποιος θα μείνει μαζί σας περιστασιακά. Ένα ράντζο διπλώνει στα δύο και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας, εξοικονομώντας χώρο.

Τι κερδίζετε από τα έπιπλα Galaxia;

  • Δωρεάν μελέτη και διακόσμηση από ειδικούς επαγγελματίες του χώρου

  • Επώνυμα brands στις καλύτερες τιμές

  • Άμεση παράδοση στον χώρο σας. Εξυπηρετούμε περιοχές όπως Λαμία, Θήβα, Λιβαδειά

  • Δυνατότητα άτοκων δόσεων