Ελέγξτε το ΙΧ στο συνεργείο αυτοκινήτων πριν από κάθε ταξίδι!

Ετοιμάζεστε για ένα road trip; Πριν την αναχώρηση δεν ξεχνάμε ποτέ τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε συνεργείο αυτοκινήτων ή σε βουλκανιζατέρ.

Εξασφαλίστε ότι το ταξίδι σας θα είναι ασφαλές από τους επαγγελματίες του χώρου, ελέγχοντας μερικά σημαντικά σημεία.

Υγρά

Στα υγρά, που αποτελούν έναν από τους κυριότερους ελέγχους, ελέγχονται τα υγρά των φρένων, τα λάδια του κινητήρα, το υγρό του ψυγείου, ενώ τέλος είναι καλό να συμπληρώσετε λίγο νερό στην πλυστική συσκευή του αυτοκινήτου.

Εξωτερικά μέρη

Τυχόν σπασμένα φώτα, υαλοκαθαριστήρες, καθρέπτες μπορεί να αποτελέσουν επικίνδυνο σημείο για την κίνησή σας στον δρόμο. Το σημαντικότερο σημείο στο οποίο ο μάστορας σίγουρα θα σταθεί, είναι τα ελαστικά και η πυκνότητα του αέρα τους. Αν πλησιάζει ο καιρός για την αντικατάσταση των ελαστικών σας, τότε είναι καλύτερο να το κάνετε πριν από ένα μεγάλο ταξίδι.

Ειδικός εξοπλισμός

Πριν ξεκινήσετε για την εκδρομή σας, είναι πολύ σημαντικό να ελεγχθεί και ο εξοπλισμός του πορτ μπαγκάζ. Ο γρύλος και το προειδοποιητικό τρίγωνο είναι μερικά από τα απαραίτητα κομμάτια.

Στο συνεργείο αυτοκινήτων AUTO SERVICE Fit & Go, στη Γλυφάδα γίνεται ολοκληρωμένος έλεγχος στο air condition της καμπίνας, αντικαθιστώντας το ψυκτικό υγρό και το λιπαντικό. Υπάρχει η άμεση δυνατότητα αντικατάστασης της μπαταρίας, τοποθετώντας ηλεκτρονική μνήμη, ώστε να μην χαθούν τα δεδομένα από το ταμπλό. Το ειδικό προσωπικό μπορεί να αντικαταστήσει και τα αμορτισέρ, τα οποία μπορούν έχουν 2 χρόνια εγγύηση.

Γενικό service στην Fit & Go

Ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, πραγματοποιείτε γενικό ή mini service, με χρήση υλικών και προϊόντων από τους καλύτερους κατασκευαστές.

Το συνεργείο αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο κορυφαίων ελαστικών στην περιοχή της Γλυφάδας όπως Continental, Uniroyal, Barum, Viking.

Πρόκειται για το μοναδικό συνεργείο αυτοκινήτων που μπορεί να αποδώσει όλες τις με πιστοποίηση Γερμανικού TUV.