Σακάκι - παντελόνι: To all time classic γυναικείο κοστούμι για κάθε περίσταση

Το σακάκι είναι το κατεξοχήν επαγγελματικό ρούχο που στηρίζει μία δυναμική εμφάνιση. Οι γυναίκες το επιλέγουν για να τονίσουν μία σικάτη εμφάνιση, να υιοθετήσουν ένα ανδρόγυνο στυλ ή να ολοκληρώσουν ένα ουδέτερο σύνολο που χρειάζεται μία ακόμα fashion προσθήκη. Όπως και να έχει τα παντελόνια με τα σακάκια συνθέτουν μία επιβλητική εμφάνιση και πρέπει να έχουν περίοπτη θέση στην γκαρνταρόμπα σας.

 

Η καινούργια συλλογή του Bill Cost μας προτείνει μερικές εναλλακτικές λύσεις για τις μέρες που στο γραφείο πρέπει να τηρήσετε έναν αυστηρό dress code και για όλες εκείνες τις εμφανίσεις που απαιτούν σικάτο outfit, χωρίς να χάνεται η θηλυκότητα.

Σας παρουσιάζουμε τα παντελόνια (δείτε όλη τη συλλογή) & τα σακάκια ( δείτε όλα τα προϊόντα) που ξεχωρίσαμε.

Σακάκι τύπου σανέλ με ίσιο παντελόνι

Σακάκι σε βαθύ σκούρο μπλε και μαύρο παντελόνι. Ποιος είπε ότι δεν πάει το μπλε με το μαύρο; Μέχρι τώρα το blue-black το βλέπαμε σαν τάση στα νύχια. Τώρα ήρθε η ώρα το συνδυάσετε πολύ όμορφα στο πιο σικάτο σύνολο.

Επιλέξτε ένα κλασικό παντελόνι μαύρο ίσιας γραμμής όπως αυτό της Bill Cost με διακοσμητικό μεταλλάκι και συνδυάστε το με το σακάκι τύπου σανέλ με τρέσα και δύο μεγάλα κουμπιά. Ορίστε το δικό σας παριζιάνικο στυλ με μποτάκια ψηλά και μία τσάντα ώμου αυστηρών γεωμετρικών γραμμών. To έχουν φορέσει χιλιάδες celebrities….ήρθε η σειρά σας! Επενδύστε σε ένα σακάκι που θα φοράτε για πολλά χρόνια, πατώντας εδώ.

Boyfriend outfit - Τελικά είναι θηλυκό;

H Bill Cost σας έχει την καλύτερη εναλλακτική αν δεν θέλετε να είστε «του κουτιού» αλλά αγαπάτε την ανεμελιά και την χαλαρότητα ακόμα και όταν είστε σε ένα επαγγελματικό meeting. Το oversized καρό σακάκι είναι το κομμάτι κλειδί που θα συνδυαστεί με κάθε παντελόνι σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα γυναικείο κοστούμι σετ, ίδιου χρώματος επιλέξετε το καρώ παντελόνι του. Αν θέλετε να ροκάρετε λίγο, χωρίς να ξεφύγετε, ξεχωρίσαμε από τα γυναικεία παντελόνια Bill Cost ένα δερμάτινο μαύρο κολάν πάρα πολύ ανθεκτικό!

Το μόνο που μένει είναι να δείτε και εσείς τη νέα συλλογή στα γυναικεία ρούχα του e-shop! Νέες αφίξεις σε φθινοπωρινά πανωφόρια!

Δωρεάν Αποστολή και Άμεση Εξυπηρέτηση!