Πώς να συνδυάσετε το κόκκινο χρώμα στο ντύσιμό σας

Το κόκκινο χρώμα για τον φετινό χειμώνα θεωρείται κάτι παραπάνω από must στο γυναικείο ντύσιμο. Έκανε για λίγο την εμφάνισή του πέρσι, αλλά από τη στιγμή που το παρουσίασαν οι μεγάλοι οίκοι μόδας ως το νέο μαύρο για το 2018, άρχισε να μετατρέπεται σε hot τάση.

Ολοένα και περισσότερες βιτρίνες «χρωματίζονται» στις αποχρώσεις του έρωτα και ποικιλία ρούχων (φορεματα, φούστες, παντελόνια, μπλούζες) σε κόκκινες αποχρώσεις υπόσχονται να αναδείξουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Αν θέλετε να τολμήσετε μια ανανεωμένη εκδοχή του στιλ σας στο ντύσιμο, δείτε πώς μπορείτε να συνδυάσετε το κόκκινο χρώμα ώστε να διατηρήσετε την κομψότητά σας.

Πώς μπορείτε να φορέσετε…

...ένα κόκκινο φόρεμα

Συνδυάστε το κόκκινο φόρεμα με ουδέτερα παπούτσια και αξεσουάρ, που έχουν την ιδιότητα να αναδεικνύουν χωρίς να κάνουν υπερβολικό το ντύσιμό σας. Διαλέξτε για παράδειγμα, ένα ζευγάρι nude γόβες στις βραδινές σας εξόδους και αξεσουάρ σε γήινες αποχρώσεις. Για περισσότερη ασφάλεια στην επιλογή σας, φορέστε το κόκκινο φόρεμα με σκουρόχρωμα (μαύρα ή γκρι) παπούτσια, αλλά αν νιώθετε πιο τολμηρή επιλέξτε χρυσά ψηλοτάκουνα για να λάμψετε!

...ένα κόκκινο παντελόνι

Ένα κόκκινο παντελόνι είναι κατάλληλο να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας ανάλογα με τα υπόλοιπα κομμάτια του outfit και τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε να το συνδυάσετε. Φορέστε το με μποτάκια το πρωί και με ψηλοτάκουνα παπούτσια στις βραδινές σας βόλτες. Συνδυάστε το με μονόχρωμες μπλούζες και πουκάμισα επιλέγοντας ανάμεσα σε μπεζ, λευκό, γκρι και μαύρο αλλά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με το look σας, φορέστε το με μπλε electric, με ροζ-μοβ ή με τζιν πουκάμισο.

...μία κόκκινη φούστα

Επιλέξτε μία κόκκινη φούστα σε στενή γραμμή για να προσφέρετε στον εαυτό σας ποικίλες επιλογές για outfits που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Η πιο ασφαλής και συνάμα κομψή επιλογή είναι να τη συνδυάσετε με μαύρο blazer και μαύρες γόβες. Αν θέλετε ένα πιο καθημερινό αποτέλεσμα, επιλέξτε να συνδυάσετε την κόκκινη φούστα με ένα πουλόβερ και τα αγαπημένα σου sneakers. Αν το στιλ σας είναι πιο κλασικό ίσως θα σας ταίριαζε καλύτερα να φορέσετε την κόκκινη φούστα με μαύρο ζιβάγκο ή άσπρη λιτή μπλούζα.  

...μια κόκκινη μπλούζα

Η κόκκινη μπλούζα από μόνη της ενισχύει το ενδιαφέρον του ντυσίματός σας ειδικά αν συνηθίζετε τον χειμώνα να ντύνεστε με σκουρόχρωμα ρούχα. Φορέστε την με μαύρο τζιν παντελόνι και με δερμάτινα αξεσουάρ και παπούτσια για να αναδείξετε το casual look σας. Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε την κόκκινη μπλούζα με γκρι ή μπλε σκούρο παντελόνι και ψηλοτάκουνες γόβες. Αν έχετε στη γκαρνταρόμπα σας ένα παλιό αλλά αγαπημένο σας μπλε τζιν παντελόνι, τότε μπορείτε να το ανανεώσετε φορώντας το με την καινούρια σας κόκκινη μπλούζα.