Έπιπλα για σπίτι, επαγγελματικό χώρο και ξενοδοχείο by Gotsopoulos

Το σπίτι σας αξίζει το καλύτερο, η επίπλωσή του είναι πάντα ένα πρόβλημα που καλείστε να αντιμετωπίσετε και το design του είναι ένα δίλημμα, αφού πλέον η μόδα έχει ευρεία γκάμα.

Η εταιρεία GK Mobili απαρτίζεται από πρωτότυπα έπιπλα και ειδικό προσωπικό που πάνω απ’ όλα βάζουν το μεράκι για τη δουλειά τους και την εξειδίκευσή τους.

Τι μπορείτε να βρείτε όσον αφορά το οικιακό έπιπλο;

Τα πάντα! Μπορείτε να ανακαλύψετε έπιπλα σπιτιού, σαλονιού και κρεβατοκάμαρας από ξύλο και μεταλλικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Καναπέδες, πολυθρόνες, κρεβάτια ξύλινα και μεταλλικά και σετ κρεβατοκάμαρας, μπουφέδες, τραπέζια, βιβλιοθήκες, μικροέπιπλα, καρέκλες και πολλά άλλα για κάθε μοντέρνο και παραδοσιακό σπίτι.

Υπηρεσίες που ξεχωρίζουν

Εγγύηση

Με κάθε ένα προϊόν, παίρνετε μαζί γραπτή εγγύηση 5-8 έτη. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους από τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

Δωρεάν μεταφορά

Η GK Mobili αναλαμβάνει την μεταφορά όλων των επίπλων στον χώρο σας, ειδικά για την Αττική εντελώς δωρεάν και για την υπόλοιπη Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης με το ειδικό προσωπικό.

Μελέτη χώρου

Αν επιλέξετε αυτή την υπηρεσία, σημαίνει ότι ειδικό προσωπικό θα έρθει στον χώρο σας και θα σας αναλύσει ποια έπιπλα μπορούν να διαμορφώσουν καλύτερα τον χώρο σας.

Δυνατότητα κατασκευής δείγματος

Πραγματικά λίγες είναι οι εταιρείες που σας προσφέρουν δωρεάν κατασκευή δείγματος από το προϊόν που πρόκειται να παραγγείλετε. Έτσι όλοι οι πελάτες μας είναι απολύτως ικανοποιημένοι!

Δείτε μερικά από τα προϊόντα που τράβηξαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών πέρυσι τόσο στο οικιακό όσο και στο επαγγελματικό έπιπλο.

Για να ανακαλύψετε την μεγάλη γκάμα επίπλων σπιτιού πατήστε εδώ, για Αθήνα και Αττική η μεταφορά είναι δωρεάν.