Ντυθείτε σωστά για ορειβασία και κυνήγι με τα κατάλληλα μπουφάν και τις πιο ανθεκτικές μπότες

Είστε έτοιμοι να βγείτε έξω στο βουνό για κυνήγι ή μήπως σας έχει κερδίσει η ορειβασία και ψάχνετε την κατάλληλη ένδυση για να μπορείτε να ανταπεξέρθετε στο κρύο; Τα πιο γνωστά brands είναι στο Survival, στο e-shop που η επιβίωση γίνεται διασκέδαση και σας εξιτάρει όσο τίποτα άλλο.

Ο εξοπλισμός είναι το παν! Ξεκινήστε, αγοράζοντας μπουφάν και αρβύλες στις καλύτερες τιμές.

ΜΠΟΥΦΑΝ TOXOTIS FLEECE

Μπουφάν από τη γνωστή εταιρεία TOXOTIS σε πορτοκαλί χρώμα που ξεχωρίζει και φωσφορίζει ακόμα και μέσα στο σκοτάδι. Με επένδυση fleece και από τις δύο μεριές και πολύ άνετη εφαρμογή, μπορεί να σας καλύψει σε οποιεσδήποτε συνθήκες, χαρίζοντάς σας εύρος κίνησης, αφού ζυγίζει μόνο 300 γρ. Βρείτε το σε όλα τα μεγέθη, από εδώ.

Military για να καμουφλάρεστε

Το στρατιωτικό μοτίβο Dark camo από την Brandit είναι από τα πιο δημοφιλή σχέδια που μπορεί ένας κυνηγός να επιλέξει για να καμουφλάρεται τέλεια. Διαθέτει πολλές τσέπες, φερμουάρ μέχρι τον λαιμό και λάστιχο στα μανίκια. Αποκτήστε το πιο δημοφιλές μπουφάν σε προνομιακή τιμή με ένα κλικ.

Αθλητικά άρβυλα

Εξαιρετικής ποιότητας μποτάκια κυνηγιού που απορροφούν τους κραδασμούς και προσφέρουν μεγάλη άνεση στο πόδι. Είναι κατασκευασμένο από suede και νάιλον. Η σόλα είναι κατασκευασμένη από 100% καουτσούκ με πλευρική ενίσχυση για επιπλέον σταθερότητα. Βρείτε τα άρβυλα TRAIL ANTHRAZIT.

ΑΡΒΥΛΑ AKU - τα κλασικά ορειβατικά!

Αποκτήστε το κλασικό ορειβατικό μποτάκι της AKU που θα βελτιώσει τις ικανότητές σας στην ορειβασία και θα σας προστατεύει από τραυματισμούς. Δερμάτινο σκληροτράχηλο με σόλα που δεν μαζεύει λάσπη και προσφέρει εύκολο πάτημα σε ανώμαλες επιφάνειες. Αποθηκεύονται σε στεγνό και καθαρό μέρος.

Για να εξοπλιστείτε καταλλήλως, απλά μπείτε στην τεράστια ποικιλία του ηλεκτρονικού καταστήματος Survival και κάντε τις αγορές σας πανεύκολα. Στο τηλέφωνο 210 3212420 μπορείτε να ρωτήστε οτιδήποτε χρειάζεστε. Η αποστολή είναι άμεση στην πόρτα σας!