Έπιπλα εισόδου και TV - 3+1 κλασικές ιδέες ανανέωσης στην στιγμή

Κάντε κάθε γωνιά του σπιτιού εργονομική με έπιπλα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουν άνεση και χώρο για τα προσωπικά σας αντικείμενα, τα gadget σας και όλα όσα χρειάζεστε για κάθε μέρα. Διαμορφώστε τον χώρο σας με έπιπλα εισόδου που μπορεί να μην είναι τα βασικά του χώρου αλλά είναι εξίσου σημαντικά για την ολοκλήρωση της διακόσμησης.

 

Κονσόλα εισόδου με μεταλλικά πόδια και επιφάνεια από μασίφ ξύλο

Κάντε την είσοδό σας να είναι καλαίσθητη και χρηστική, με ένα ρουστίκ έπιπλο που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας τέλεια. Η κονσόλα με σιδερένια πόδια και επιφάνεια από μασίφ ξύλο, είναι μία ολοκληρωμένη λύση που χωράει παντού και προσθέτει πόντους στην αισθητική του σπιτιού. Παραγγελίες online!

Κομοδίνο λευκή λάκα με ένα συρτάρι

Αν η είσοδός σας είναι μικρή αλλά ωστόσο θέλετε να την στολίσετε με ένα έπιπλο χρηστικό, μικρό και νεοκλασικό, η λευκή κονσόλα με συρτάρι είναι ένα από τα καλύτερα έπιπλα που μπορείτε να επιλέξετε. Το vintage στυλ ταιριάζει σε οποιοδήποτε σπιτικό! Βρείτε το από εδώ.

Φυσικό ξύλο και μασίφ δρυ για την τηλεόραση

Δύσκολη είναι η επιλογή τόσο για το έπιπλο της τηλεόρασης όσο και για την γωνιά του σαλονιού που θα μπει. Οι vintage γραμμές του είναι πολύ ιδιαίτερες και οι αποθηκευτικοί του χώροι είναι άνετοι. Οι διαστάσεις είναι καθορισμένες και ύστερα από συνεννόηση μπορούν να αλλάξουν.

Επιλέξτε μία σύνθεση για να στολίσει όλο το καθιστικό

Η κλασική σύνθεση από καρυδιά Ιταλίας έχει πολλά ράφια και ντουλάπια και μπορεί να χαρίσει διαχρονικότητα στο σαλόνι. Βρείτε τη σύνθεση στο τηλέφωνο 2109847538 ή παραγγείλτε την online.

Επιλέξτε τα καλύτερα κλασικά και νεοκλασικά έπιπλα και βρείτε τις προσφορές που ψάχνετε μόνο στην εταιρεία Έπιπλο Κασσιμάτης!