Ποια είναι η κατάλληλη καρέκλα γραφείου;

Η επιλογή των κατάλληλων επίπλων γραφείου, που θα πλαισιώσουν τον επαγγελματικό σας χώρο, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, λεπτομερή αναζήτηση και εμπιστοσύνη στους ειδικούς. Οι λόγοι δεν είναι μόνο λειτουργικοί ή αισθητικοί. Έχουν να κάνουν άμεσα με την σωματική και ψυχική σας υγεία. Μυοσκελετικά προβλήματα, παχυσαρκία, παθολογικές καταστάσεις.  Αν λάβετε υπόψη σας ότι σε αυτόν τον χώρο, θα περάσετε ένα μεγάλο κομμάτι του 24ώρου σας, τότε θα πρέπει το σύνολο των επίπλων να ανταποκρίνεται στην αισθητική σας ποιότητα και να σας προστατεύει από  πιθανά προβλήματα της σπονδυλικής σας στήλης.

Μιλώντας για τις καρέκλες γραφείου, δεν χρειάζεται να πούμε ότι πρέπει να είναι εργονομικές, για να σας επιτρέπουν να έχετε την σωστή στάση του σώματος. Γι’ αυτό και η αγορά της κατάλληλης καρέκλας, είναι σίγουρα η πιο σοβαρή και υπεύθυνη αγορά, που θα κάνετε για να εξοπλίσετε το γραφείο σας.Το πιο σημαντικό λοιπόν που έχετε να κάνετε πριν προβείτε στην αγορά ενός καθίσματος για το γραφείο, είναι να το δοκιμάσετε έτσι ώστε να βρείτε εκείνο το οποίο θα σας βολεύει περισσότερο στην μέση.  Η καμπύλη που δημιουργεί η σπονδυλική μας στήλη σε εκείνο το σημείο διαφέρει από άτομο σε άτομο λόγω ύψους και στάσης του σώματος, επομένως είναι πολύ σημαντικό το κάθισμα να σας κάνει να νοιώθετε άνετα στο συγκεκριμένο σημείο.  Επίσης, η στήριξη στα μπράτσα του καθίσματος ανακουφίζει τους μύες από το βάρος των ώμων και των ίδιων των χεριών. Δεν υπάρχουν ιδανικές καρέκλες γραφείου για όλους. Υπάρχει το ιδανικό κάθισμα για τον κάθε ένα από εμάς. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να αγκαλιάζει σωστά το σώμα του χρήστη, ώστε να νιώθει άνετα.  Και όπως είπαμε στην αρχή, χρειάζεται και εμπιστοσύνη στους ειδικούς. Και πιο ειδικό από την ελληνική εταιρεία κατασκευής επίπλων γραφείου Θεοδωρίδης. Η εταιρεία Θεοδωρίδης κατασκευάζει καρέκλες γραφείου που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του πλέον απαιτητικού χρήστη. Φέρουν σύγχρονους μηχανισμούς όπου μπορούν να ρυθμίσουν σωστά και με ακρίβεια τη θέση πλάτης και έδρας, και να δημιουργήσουν τη σωστή θέση για τον χρήστη.

Τα ρυθμιζόμενα μπράτσα δημιουργούν τη σωστή στήριξη των χεριών ώστε να προσφέρουν ξεκούραση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Όλες οι καρέκλες γραφείου παράγονται από εμάς στην Ελλάδα, είναι ορθοπεδικές και ιδανικές ακόμα και για υπέρβαρους. Τέλος η μεγάλη ποικιλία σε υλικά και χρώματα επένδυσης μπορούν να τελειοποιήσουν την εικόνα του καθίσματος.

Η πολυετής εμπειρία, η γνώση του αντικειμένου της αγοράς, η συνεχής αναζήτηση του ποιοτικού και προσιτού επίπλου και η σωστή επιλογή των υλικών εδραίωσαν την εταιρεία στην ελληνική αγορά και της έδωσαν ώθηση για περεταίρω ανάπτυξη.

Επισκεφθείτε ήμερα τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, και επιλέξτε την συλλογή επίπλων γραφείου που σας ταιριάζει.

Πηγή άρθρου: https://www.theodoridi.com/blog/poia-einai-i-katallili-karekla-grafeiou