Τι χρειάζεσαι για να κάνεις το αυτοκίνητό σου να μοιάζει σαν καινούργιο

Σε ποιον δεν αρέσει η εμφάνιση του αυτοκινήτου του να είναι σε καλή κατάσταση;

Δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου το κομμάτι του αυτοκινήτου που μένει εκτεθειμένο στις εξωτερικές συνθήκες φθείρεται με αποτέλεσμα το αμάξι μας να αρχίζει σταδιακά να δείχνει την …ηλικία του.

Ευτυχώς με τα κατάλληλα υλικά είναι δυνατόν να περιορίσουμε αλλά και να διορθώσουμε τη φθορά κάνοντας το αμάξι μας να φαίνεται σαν καινούργιο.

Ποια είναι αυτά; Μπορείς να δεις αμέσως παρακάτω.

Αλοιφή για γρατζουνιές

Οι αλοιφές για γρατζουνιές χωρίζονται γενικά σε 3 κατηγορίες που μπορείς να δεις στις αμέσως επόμενες γραμμές.

Α. Χοντρή αλοιφή για γρατζουνιές

Τα προϊόντα που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία προορίζονται για την εξάλειψη των πιο χοντρών γρατζουνιών. Μετά τη χρήση απαιτείται γενικά και το πέρασμα με μία δεύτερη πιο ψιλή αλοιφή.

Β. Μεσαία αλοιφή για γρατζουνιές

Η κατηγορία αυτή χρησιμοποιείται όταν η φθορά που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι μέτρια. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με την αλοιφή της πρώτης κατηγορίας και μετά από αυτή.

Γ. Ψιλή αλοιφή για γρατζουνιές

Χρησιμοποιείται για την επιδιόρθωση μικρών εκδορών και γρατζουνιών. Όπως και παραπάνω μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη μεσαία αλοιφή προκειμένου να εξάλειψη τις ατέλειες που άφησε αυτή.

Όλες τις  αλοιφές για γρατζουνιές παραπάνω μπορείς να τις βρεις εδώ σε χαμηλές τιμές.

Κερί Αυτοκινήτου

Το κερί αυτοκινήτου χρησιμοποιείται ως μία λειαντική επίστρωση που προστατεύει τη βαφή από τη σκόνη, τη βρωμιά και την ακτινοβολία. Πρόκειται για μία διαδικασία κατά την οποία προσθέτουμε μία στρώση στην επιφάνεια του αμαξώματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της εμφάνισής του ταυτόχρονα με την προστασία του.

Τα κεριά αυτοκινήτου χωρίζονται με τη σειρά τους σε δύο κατηγορίες.

Α. Κερί αυτοκινήτου με φυσική βάση (carnauba)

Τα κεριά αυτής της κατηγορίας προσφέρουν καλύτερο αποτέλεσμα οπτικά χωρίς ωστόσο αυτό να έχει πολύ μεγάλη διάρκεια σε σχέση πάντα με την επόμενη κατηγορία.

Β. Κερί αυτοκινήτου με συνθετική βάση (polymer)

Μεγαλύτερη αντοχή ωστόσο λιγότερο φυσικό αποτέλεσμα.

Βρες το κατάλληλο κερί αυτοκινήτου εδώ.

Γυαλιστικό Αυτοκινήτου

Ένα προϊόν απαραίτητο αν θέλεις το αυτοκίνητό σου να μοιάζει με καινούργιο. Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων επιλέγοντας το κατάλληλο γυαλιστικό ανάλογα με το σημείο στο οποίο θα το χρησιμοποιήσεις.

Για περισσότερα προϊόντα για τον αποτελεσματικό καθαρισμό και την ολοκληρωμένη περιποίηση του αυτοκινήτου μπες σήμερα στο SavelTrade.