Rien by Penny Vomva: Οι φάκελοι που επαναπροσδιορίζουν τις γυναικείες τσάντες

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Πέννυ Βόμβα έχει τραβήξει τα βλέμματα όλης της fashion κοινότητας με τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες της.

To brand RIEN είναι ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό, τόσο από Ελληνίδες, όσο και ξένες celebrities και bloggers, για τις εντυπωσιακές χειροποίητες γυναικείες τσάντες, που κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Οι γυναικείες τσάντες της συλλογής έρχονται σε μια τεράστια ποικιλία, για να μπορείς να τις φοράς κάθε ώρα της μέρας. Από το πρωί στην δουλειά με ένα κομψό backpack, μέχρι το βράδυ σε μια λαμπερή έξοδο, είναι δύσκολο να επιλέξουμε μόνο ένα κομμάτι που να ξεχωρίζει.

Παρόλα αυτά, οι εντυπωσιακοί φάκελοι της συλλογής του RIEN, είναι οι γυναικείες τσάντες που δεν πρέπει να λείπουν φέτος από την συλλογή σου.

Κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας ιταλικό δέρμα και φτιαγμένες στο χέρι, με προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, οι φάκελοι, δεν μπορούν παρά να ξεχωρίσουν αβίαστα και να τραβήξουν την προσοχή της κάθε fashionista που αγαπάει το διαφορετικό και το μοντέρνο.

Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στυλ και για όποια περίσταση κι αν ετοιμάζεσαι, το μόνο σίγουρο είναι πως οι γυναικείες τσάντες του RIEN θα σου χαρίσουν αυτή την ξεχωριστή αίσθηση στυλ και την μοναδική θηλυκότητα και κομψότητα, που κάνει μια γυναίκα να εντυπωσιάζει.

Από καθημερινά δερμάτινα και suede grocery clutches και grocery bags, ξεχωριστές γυναικείες τσάντες ώμου, μέχρι εντυπωσιακούς βραδινούς φακέλους, αυτή η συλλογή είναι ότι ονειρευόσουν και ακόμα περισσότερα. Η χρωματική παλέτα κινείται σε ένα τεράστιο εύρος, από γήινα και nude χρώματα, μέχρι τολμηρά και έντονα.

Οι φάκελοι του RIEN δεν είναι απλές designer τσάντες. Είναι ένα fashion statement για κάθε γυναίκα που δεν συμβιβάζεται με τους κανόνες της μόδας και θέλει το ντύσιμό της να αντιπροσωπεύει και ένα κομμάτι της προσωπικότητάς της.

Εσύ τι περιμένεις ακόμα;

Μπες τώρα κιόλας στο https://rien.gr/ και βρες τις πιο εντυπωσιακές designer γυναικείες τσάντες, που θα γίνουν τα καινούργια αγαπημένα κομμάτια της συλλογής σου.