Έξυπνες λύσεις για παιδικά φωτιστικά!

Έρχεται ο… πελαργός και ετοιμάζετε πυρετωδώς το βρεφικό δωμάτιο που θα υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας; Τα πιτσιρίκια της οικογένειας μεγαλώνουν και μαζί με αυτά αλλάζουν και οι ανάγκες στο υπνοδωμάτιό τους; Οι λύσεις για τα φωτιστικά που θα το διακοσμήσουν είναι άπειρες και πρωτότυπες. Εμπνευστείτε και διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με στυλ!

Φωτισμός για… όνειρα γλυκά.

Όλα τα παιδικά υπνοδωμάτια χρειάζονται όμορφα διασκεδαστικά φωτιστικά όχι μόνο για τις ώρες που οι μικροί μας φίλοι αρχίζουν το παιχνίδι αλλά και για τις βραδινές ώρες που ο φόβος για το σκοτάδι «ξυπνάει» και γεμίζει άσχημα συναισθήματα την καρδούλα τους. Η καλύτερη λύση για να κατευνάσετε τον φόβο τους είναι τα παιδικά φωτιστικά νυκτός τα οποία θα τα βοηθήσουν να παραμένουν ήρεμα κατά τη διάρκεια του ύπνου τους, χωρίς να είναι ανήσυχα και να βλέπουν εφιάλτες. Μπορείτε να επιλέξετε μοντέρνα φωτιστικά με αγαπημένους ήρωες κινούμενων σχεδίων τελευταίας τεχνολογίας ακόμη και 3D τα οποία θα φωτίζουν απαλά μικρές γωνιές στο παιδικό δωμάτιο και θα κρατούν συντροφιά στα παιδιά σας.

Φωτιστικά για σωστό διάβασμα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα μάτια των παιδιών μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και αυτό είναι ένας παραπάνω λόγος για να προσέχουμε τα φωτιστικά που επιλέγουμε. Όταν «χτυπήσει» το πρώτο σχολικό κουδούνι και θα αρχίσουν να αφιερώνουν χρόνο στη μελέτη, τότε και εμείς θα πρέπει να προσέξουμε το θέμα του φωτισμού στον χώρο τους. Η λύση που σας προτείνουμε είναι φωτιστικά LED για το γραφείο καθώς είναι περισσότερο αποδοτικά και διαθέτουν χαλαρό ήπιο φωτισμό, απαλλαγμένο από επιβλαβείς ακτίνες UV και ίχνη υδραργύρου. Έτσι, και τα μάτια τους δεν κουράζονται από έντονο φωτισμό αλλά προστατεύετε την όρασή τους!

Φωτιστικά για ένα όμορφο υπνοδωμάτιο.

Ο φωτισμός στο παιδικό υπνοδωμάτιο εκτός από λειτουργικός είναι και βασικό στοιχείο διακόσμησης. Όπως επιλέγουμε παραδείγματος χάρη νέα έπιπλα για το σαλόνι του σπιτιού μας με σκοπό να αλλάξει η ψυχολογία μας και να «ανέβει» η διάθεσή μας, έτσι και οι μικροί μας φίλοι έχουν ανάγκη από ένα περιβάλλον όμορφο, ζεστό και φιλικό. Τοποθετήστε φωτιστικά οροφής με λουλούδια, φεγγαράκια, διαστημόπλοια και άλλα χαριτωμένα περίτεχνα φωτιστικά τα οποία θα πλημμυρίσουν με μαγεία το παιδικό δωμάτιο. Ακόμη μπορείτε να τοποθετήσετε στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβατάκι τους επιτραπέζια φωτιστικά που θα φωτίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα δημιουργούν μία όμορφη ατμόσφαιρα όσο το παιδί σας ασχολείται με τις δραστηριότητές του.

Οι λύσεις για τα φωτιστικά των παιδικών υπνοδωματίων είναι άπειρες (https://www.ledokosmos.gr/oikiakos-fotismos/paithika-fotistika), αρκεί να έχετε φαντασία ώστε να επιλέξετε εκείνο το φωτιστικό που θα δώσει χαμόγελο στο παιδί σας.