Οι καλύτεροι εκτυπωτές για το 2019

Αυτή την περίοδο πραγματοποιείτε έρευνα αγοράς προκειμένου να προμηθευτείτε τον πιο κατάλληλο εκτυπωτή για τις ανάγκες του σπιτιού, του γραφείου ή της μικρής επιχείρησής σας.

Ανάμεσα σε δεκάδες μοντέλα με εκατοντάδες χαρακτηριστικά, είναι πραγματικά πολύ απαιτητικό να επιλέξετε την ιδανική εκτυπωτική συσκευή.

Οι ειδικοί του websupplies.gr επέλεξαν για εσάς τους καλύτερους εκτυπωτές για το 2019 ώστε να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Epson Expression Home XP-342

Το πολυμηχάνημα είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση, εξαιρετικά γρήγορο στις εκτυπώσεις, καλαίσθητο design με οθόνη ευκρινέστατη για όλες τις ενδείξεις. Συνδέεται εύκολα και απλά με το smartphone σας, χρησιμοποιώντας τη σχετική εφαρμογή, για να εκτυπώνετε ταχύτατα ό,τι χρειάζεστε απευθείας από το κινητό σας.

Inkjet HP Deskjet Advantage 3785

Πρόκειται για ένα απίστευτα οικονομικό στη χρήση του πολυμηχάνημα, ειδικά αν επιδιώκετε να το χρησιμοποιήσετε για εκτυπώσεις εγγράφων και σαρώσεις. Είναι απλό, βολικό και μικρό σε όγκο, έχει εξαιρετικά προσιτή τιμή και τα μελάνια του είναι σχετικά οικονομικά.

HP Officejet Pro 6230

Αν θέλετε να προμηθευτείτε έναν ενεργειακά αποδοτικό εκτυπωτή για τη μικρή επιχείρησή σας ή το επαγγελματικό γραφείο σας, προτιμήστε τον HP Officejet Pro 6230. Έχει σχεδιαστεί για να παράγει σε ταχύτατο ρυθμό έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με επαγγελματική ποιότητα σε χαμηλό κόστος ανά σελίδα.

Inkjet Canon Pixma iP7250

Αν το αντικείμενο της δουλειά σας απαιτεί την εκτύπωση έγχρωμων γραφημάτων και φωτογραφιών, τότε αξίζει να επιλέξετε τον Inkjet Canon Pixma iP7250. Παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης με WiFi ώστε να χρησιμοποιείτε τον εκτυπωτή από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείτε και προσφέρει υψηλής ταχύτητας και ποιότητας εκτύπωση φωτογραφιών, εγγράφων και CD.

Samsung Xpress M2675F

Ο εκτυπωτής Samsung Xpress M2675F είναι εύκολος στη χρήση του και είναι ιδανικός για τις ανάγκες του σπιτιού, του γραφείου ή της μικρής επιχείρησής σας. Εκτυπώνει τις εργασίες σας και σαρώνει τα έγγραφα σας σε υψηλή ταχύτητα, χωρίς να κάνει «εκπτώσεις» στην ποιότητα. Η ταχύτητα της εκτύπωσης φτάνει τις 26 σελίδες το λεπτό (PPM), χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή 600 MHz και τη μνήμη 128 MB.

Inkjet Epson L565

Το πολυμηχάνημα Inkjet Epson L565 είναι ιδανικό για μικρά γραφεία και επιχειρήσεις που επιδιώκουν τη γρήγορη εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή, καθώς και την αποστολή φαξ καλής ποιότητας. Διαθέτει δοχεία μελάνης με υψηλή χωρητικότητα, ώστε οι χρήστες να είναι σε θέση να εκτυπώνουν περισσότερες σελίδες με μικρότερο κόστος.

HP Officejet Pro 6960

Προσιτός στο κόστος του, αλλά δυναμικός στην παραγωγή εγγράφων με ταχύτητα που ενθουσιάζει! Ο HP Officejet Pro 6960 είναι ιδανικός για να τον χρησιμοποιήσετε στο γραφείο ή τη μικρή επιχείρησή σας. Παράγει μονόχρωμες και έγχρωμες σελίδες επαγγελματικής ποιότητας με 50% χαμηλότερο κόστος συγκριτικά με τους laser εκτυπωτές του ανταγωνισμού.