Ευθύμογλου bakery & café: Το νέο στέκι της αγοράς

Τι κοινό έχουν τα carrot cakes, μια εναλλακτική βιβλιοθήκη και ένας διαφορετικός baby friendly χώρος για κάθε στιγμή της ημέρας; Όλα αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να απολαύσετε στο νέο χώρο Eυθύμογλου bakery & café, που λειτουργεί από το Δεκέμβριο στην οδό Μητροπόλεως 57, απέναντι από το Δημαρχείο Βέροιας. Ένα διώροφο κατάστημα που σε κερδίζει αρχικά με τη διακόσμηση, που θέλει να συνδυάσει το βιομηχανικό με το country, το μοντέρνο με το κλασικό.

Τι το διαφορετικό όμως προσφέρει;

Ανάμεσα στα φρέσκα ψωμιά, αρτοσκευάσματα και τα μοσχομυρωδάτα γλυκά, θα σας κερδίσουν νέες επιλογές όπως carrot cakes ή cheese cakes που μπορείτε να απολαύσετε με το καφεδάκι σας. Καφεδάκι το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στον εξωτερικό χώρο ή στον αγαπημένο cosy χώρο του πρώτου ορόφου. Ένα φιλικό και ήρεμο περιβάλλον που μπορεί να σας φιλοξενήσει κάθε στιγμή της ημέρας. Ένα άκαπνο spot που σας δίνει την επιλογή να διοργανώσετε κάθε είδους μικρές εκδηλώσεις όπως παρουσιάσεις, ομιλίες ή parties στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του για μικρά παιδιά.

Όσο για την ποιότητα, η οικογένεια Ευθύμογλου φροντίζει γι αυτό εδώ και πολλές δεκαετίες στην πόλη μας. Απόδειξη, η συνεχής παρουσία στην εστίαση της Βέροιας και η λειτουργία συνολικά 7 καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή. Η 3η γενιά έβαλε το δικό της στοίχημα στην ανανεωμένη εικόνα της επιχείρησης κι εσείς το αγκαλιάσατε ήδη!

Ευθύμογλου bakery & café
Μητροπόλεως 57, Βέροια
Τηλ. 2331 021929
Facebook: @Ευθύμογλου Βέροια
Instagram: @efthimoglou_bakery_cafe57