Τα 3 πιο hot κουρέματα για το 2020

Η νέα χρονιά έφτασε και μαζί της έφτασε και η περίοδος των αλλαγών. Με ανανεωμένη διάθεση λοιπόν ήδη θα σκέφτεστε με ποιο τρόπο θα δώσετε στην εμφάνιση σας την ανανέωση που χρειάζεται. Ένας από τους καλύτερους τρόπου για μια  ριζική αλλαγή είναι ένα πολύ καλό κούρεμα. Αλλάζει την συνολική εικόνα του προσώπου, δίνει μια καινούργια ταυτότητα στο στυλ σας και αν είστε προετοιμασμένοι για μια μεγάλη αλλαγή σας παραθέτουμε παρακάτω τα πιο στιλάτα κουρέματα για το νέο έτος.

Ένα απλό κούρεμα γίνεται από οποιονδήποτε κομμωτή, ωστόσο για να πραγματοποιήσετε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας θα πρέπει να έχετε απολυτή εμπιστοσύνη στον κομμωτή που θα αφεθείτε στα χέρια του. Στο u-hair ένα από το πιο γνωστά κομμωτήρια στο Γαλάτσι θα βρείτε εξαιρετικούς επαγγελματίες πλήρως καταρτισμένους ώστε να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

  • BOB HAIRCUT
    Πρόκειται για ένα από τα πιο μοδάτα haircut του 2020. Το υπέροχο αυτό στυλ έκανε την εμφάνιση του την δεκαετία του ’60 και παραμένει στις τάσεις έως σήμερα, γεγονός που το κάνει διαχρονικό και πάντα in fashion. Ένα κούρεμα που το μήκος του έρχεται στο ύψος της γνάθου και όχι μακρύτερο από το ύψος των ώμων. Ταιριάζει άψογα με αφέλειες. Ωστόσο αν το μήκος των μαλλιών σας είναι αρκετά μακρύ, καλό θα ήταν η μετάβαση να γίνει σταδιακά με ένα πιο μεσαίου μήκους bob haircut.
  • ΑΦΕΛΕΙΕΣ
    Ακόμη ένα διαχρονικό κούρεμα που φέτος είναι στα top haircuts είναι οι αφέλειες και όλες οι παραλλαγές τους. Τι εννοούμε όμως με τις παραλλαγές? Πάντα υπάρχουν αμφιβολίες για το αν ταιριάζουν σε ένα πρόσωπο οι αφέλειες και πολλοί από εσάς σίγουρα θα έχετε προσπαθήσει να δείτε αν σας ταιριάζουν βάζοντας τούφες από τα μαλλιά σας στο μέτωπο, ωστόσο μην σας ανησυχεί αυτό καθώς οι σύγχρονοι hairstylist θα σας προτείνουν το κατάλληλο μήκος και σχήμα για το πρόσωπο σας. Πλάγιες, μακριές, με χώρισμα στην μέση ή πολύ αυστηρές σίγουρα θα δώσουν μια διαφορετική εικόνα στο look σας και θα ανανεώσουν την εμφάνιση σας.
  • LOB HAIRCUT
    Το lob haircut πρόκειται για το γνωστό καρέ κούρεμα με την μόνη διαφορά ότι αυτό είναι πιο ανάλαφρο, όχι τόσο αυστηρό στις γραμμές του και μπορείτε με παραλλαγές να το κάνετε ασύμμετρο. Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και είναι μια ασφαλής επιλογή για όσους δεν επιθυμούν πολύ μεγάλη αλλαγή στο μήκος των μαλλιών τους.

Αυτά τα haircut  αποτελούν τις τάσεις της φετινής χρονιάς και σίγουρα θα ανανεώσουν το στυλ και την εμφάνιση σας. Συζητήστε με τον κομμωτή σας τις επιλογές και σίγουρα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς.