Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Χιονοδρομικού Σελίου - Πρόεδρος ο Κ. Τζελέπης

seli xioni

Με κοινή υπουργική απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά και του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή ορίστηκε η διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου. Αναλυτικά τα ονόματα της νέας διοίκησης είναι:

1. ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη, Επάγγελμα: Έμπορος, ως Πρόεδρος με αναπληρωτή τον ΓΚΑΤΖΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ του Χρήστου, Επάγγελμα: Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός.

2. ΤΣΙΤΙΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Αθανασίου Επάγγελμα: Πυροσβέστης/Προπονητής, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟ
του Γεωργίου, Επάγγελμα: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

3. ΜΕΛΙΤΖΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεόφιλου Επάγγελμα: Οικονομολόγος, ως Γραμματέας, με αναπληρωτή τον ΜΗΤΡΙΝΤΩΝΗ ΑΣΗΜΑΚΗ του Ιωάννη, Επάγγελμα: Μαθηματικός.

4. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ του Αβραάμ, Επάγγελμα: Λογιστής, ως Ταμίας, με αναπληρωτή τον ΜΑΝΑΚΟΥΛΗ ΧΡΗΣΤΟ του Δημητρίου,  Επάγγελμα: Λογιστής.

5. ΤΣΙΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Θωμά, Επάγγελμα: Καθηγητής ΦΑ, ως Έφορος, με αναπληρωτή τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ του Αθανασίου, Επάγγελμα: Αυτοκινητιστής.

6. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου, Επάγγελμα: Επιχειρηματίας/Γεωπόνος, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του Σάββα, Επάγγελμα: Εργάτης.

7. ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αντωνίου, Επάγγελμα: Δικηγόρος, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον ΚΩΤΣΟΓΛΙΔΗ ΠΑΥΛΟ του Ιωάννη,  Επάγγελμα: Αγρότης.