Logo

Δράση των εργαζομένων στα καταστήματα «ΑΒ Βασιλόπουλος» αφιερωμένη στα παιδιά της "Πρωτοβουλίας"

Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 έγινε η ετήσια τακτική δράση κοινωνικής προσφοράς των εργαζομένων στα καταστήματα «ΑΒ Βασιλόπουλος». Το κατάστημα της Βέροιας, αφιέρωσε για μία ακόμη φορά, τη δράση του στην Πρωτοβουλία για το Παιδί. Η εφετινή ιδέα περιλάμβανε την επίσκεψη σε φάρμα της περιοχής, την γνωριμία των παιδιών με άλογα ιππασίας, την εξοικείωσή τους με αυτά και την ψυχαγωγία παιδιών και συνοδών (πικ-νικ).

Οι εργαζόμενοι στα «ΑΒ» μετέφεραν τα παιδιά και το προσωπικό από τα Σπίτια της Βεργίνας και της Βέροιας στη φάρμα του Ηρακλή Ξινόπουλου και της Μαρίας Γουλάρα, όπου τους περίμεναν οι ιδιοκτήτες και εθελόντριες φίλιπποι. Εκεί, υπό εξαιρετικές συνθήκες, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του κτήματος και κατόπιν πραγματοποίησαν εκπαιδευτική ιππασία, υπό τις οδηγίες των εθελοντριών. Η εμπειρία υπήρξε πολύ ιδιαίτερη τόσο για τα παιδιά, όσο και τους μεγάλους. Όλοι αντιλήφθηκαν την μεγάλη αξία της ιππασίας και της σχέσης γενικότερα, αλόγου και παιδιών και αναγνώρισαν την ανάγκη να αναπτυχθεί στο άμεσο μέλλον περισσότερο.
Στην διάρκεια της παραμονής παιδιών και συνοδών στο κτήμα, οι εργαζόμενοι του «ΑΒ» πρόσφεραν σε όλους σάντουϊτς, σνακς, αναψυκτικά κλπ , δημιουργώντας μία ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα. Τα παιδιά χάρηκαν την εξοχή παίζοντας και διασκεδάζοντας.

Το ΔΣ της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά τους εργαζομένους στο κατάστημα «ΑΒ Βασιλόπουλος» της Βέροιας, για τον χρόνο που αφιέρωσαν και την προσφορά τους στην ψυχαγωγία των παιδιών. Ευχαριστεί ακόμη τους ιδιαίτερα φιλόξενους και υπομονετικούς ιδιοκτήτες του κτήματος, για τη δεκτικότητα και την αγάπη τους και τις εθελόντριες που διεύθυναν και επιτήρησαν από πλευράς ασφαλείας την διαδικασία της εκπαιδευτικής ιππασίας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb