Στις 13 Ιουνίου ανοίγει η ανθοκομική έκθεση Νάουσας

Η 5η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Νάουσας θα διοργανωθεί στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου από την Παρασκευή 13 Ιουνίου έως την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014. Η καθιερωμένη έκθεση θα στεγαστεί σε ειδικά διαμορφωμένες λυόμενες εγκαταστάσεις (περίπτερα-stand) και εντάσσεται στις δράσεις του Δήμου για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος.

Στην ανθοκομική έκθεση θα συμμετέχουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις ανθοκομίας από τη Νάουσα και την ευρύτερη περιοχή (Γιαννιτσά, Σέρρες, Θεσσαλονίκη κλπ.), εκθέτοντας μεγάλη ποικιλία από λουλούδια, καλλωπιστικά φυτά, κάκτους, γλάστρες κ.ά., δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για θέματα ανθοκομίας, αλλά και να προμηθευτούν φυτά για τη διακόσμηση κατοικιών και κήπων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 13 Ιουνίου, ώρα 20:30.

Η έκθεση θα λειτουργεί κάθε μέρα, τις ώρες από 10:00 έως 22:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους πολίτες.

Πληροφορίες: Δήμος Νάουσας-Γραφείο Πολιτισμού, τηλ. 23323 50360.

Επίσης, την Κυριακή 15 Ιουνίου θα γίνει ο καθιερωμένος συμβολικός καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων και χώρων πρασίνου σε όλο το Δήμο Νάουσας (Νάουσα, Ανθέμια, Ειρηνούπολη), με την εθελοντική συμμετοχή συλλόγων, φορέων, πολιτών, προσωπικού και μηχανημάτων του Δήμου. Στον εθελοντικό καθαρισμό, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 8:00 π.μ. με συγκέντρωση στο Δημαρχείο, καλούνται να συμμετέχουν οι πολίτες κάθε ηλικίας, στηρίζοντας την ετήσια πρωτοβουλία του Δήμου που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση στο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της καθαριότητας στους κοινόχρηστους χώρους.