Τα μυστικά της τράπουλας: Έγκυρες προβλέψεις με τις κάρτες Ταρώ

Οι κάρτες Ταρώ θεωρούνται η πιο δημοφιλήςμέθοδος για την πρόβλεψη του μέλλοντος αλλά και την αποτελεσματική ερμηνεία προσώπων και καταστάσεων στο παρόν το παρελθόν και το μέλλον του ερωτηθέντος.

Κάθε μία από τις κάρτες κατέχει συμβολικήσημασία για τη ζωή και το μέλλον του ατόμου. Αν για παράδειγμα η κάρτα του που αντιστοιχεί στο παρόν έχει την εικόνα του Τρελού, τότε είναι πολύ πιθανό, το άτομο να μην είναι σε θέση να δει πράγματα που συμβαίνουν κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη του, ενώ η φιγούρα του Κρεμασμένου υποδηλώνει ότι το άτομο θα χρειαστεί να κάνει υπομονή και μεγάλες θυσίες για να επιτύχει τους στόχους του.

Για την ανάγνωση των καρτών Ταρώ υπάρχουν πολλές διαφορετικές μεθόδοι που έχουν επιβιώσει διαμέσου των αιώνων και σχετίζονται σε ένα βαθμό με την προέλευση και τη γενικότερη φιλοσοφία του ανθρώπου που τα διαβάζει.

Η κυριότερη ωστόσο ερμηνεία των Ταρώ είναι με βάση τη μικρή και τη μεγάλη Αρκάνα. Συνολικά η τράπουλα αποτελείται από 78 φύλλα με νούμερα και φιγούρες όπως της κανονικής τράπουλας αλλά και εικόνες με συμβολισμούς.

Οι κάρτες Ταρώ με τις συμβολικές εικόνες είναι 22 στον αριθμό και αποτελούν την μεγάλη Αρκάνα. Σε αυτές συγκαταλέγονται η Ιέρεια, ο Διάβολος, ο Κρεμασμένος, ο Τρελός, οι Εραστές, η Εγκράτεια και άλλα 16 στοιχεία.

Η μικρή Αρκάνα αποτελείται από 56 κάρτες Ταρώ που απεικονίζουν νούμερα και φιγούρες όπως αυτές της κανονικής τράπουλας και χωρίζονται επίσης σε 4 είδη, σπαθί, καρό, κούπα και μπαστούνι. Κάθε ένα από τα είδη τους ανταποκρίνονται σε μία ερμηνεία: Το σπαθί είναι η λογική, το καρό η κατοχή υλικών αγαθών, οι κούπες ο έρωτας και τα συναισθήματα και το μπαστούνι η δημιουργικότητα και η θέληση του ατόμου.

Για την αναλυτική ερμηνεία των καρτών Ταρώ και τις προβλέψεις τους για την δική σας ζωή και κατάσταση επισκεφθείτε ρίξτε τώρα τις κάρτες στην ιστοσελίδα astrology4u.gr