Ενημέρωση στους Δημοτικούς Παιδικούς για θέματα γυναικείας κακοποίησης, ενδοοικογενειακής βίας και Συμβουλευτικής Γυναικών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθές η ενημέρωση γονέων και νηπιαγωγών των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών (Πασακιόσκι, Πιερίων, Εργοχώρι, Προμηθέας, Πολυζωίδη) Δήμου Βέροιας για θέματα γυναικείας κακοποίησης, ενδοοικογενειακής βίας και Συμβουλευτικής Γυναικών.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 23 Νοεμβρίου όπου το Επιστημονικό Προσωπικό Του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας ανέλαβε να πληροφορήσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τις παρεχόμενες Υπηρεσίες της Δομής και τη στήριξη μέσω αυτών σε κάθε γυναίκα η οποία βιώνει οποιοδήποτε πρόβλημα και δυσκολία αλλά και πως μπορεί βάσει Νόμου να προστατευθεί και να μπορέσει να διαχειριστεί την εκάστοτε κατάσταση που καλείται να αντιμετωπίσει. Η εν λόγω δράση/Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Το ΣΚ Βέροιας είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα προσφέροντας της ολοκληρωμένη Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη αλλά και υπηρεσίες Νομικής Συμβουλευτικής και πληροφόρησης με σκοπό τη διαχείριση και αντιμετώπιση του εκάστοτε αιτήματος/προβλήματος.

Τηλ.επικοινωνίας: 23310 65304
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες κοινού: 8:00 - 15:00