Διαμαρτύρεται η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Βέροιας για το άνοιγμα γραφείων της Χρυσής Αυγής

Από το Παράρτημα Βέροιας ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ ανακοινώθηκαν τα εξής: "Το παράρτημα Βέροιας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, καταδικάζει το άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη μας και μάλιστα στο ίδιο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του παραρτήματός μας και καταγγέλλει την κυβέρνηση και τα κόμματα που έδειξαν ανοχή στην ύπαρξή της.

Οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης αγωνίστηκαν όχι μόνο απέναντι στον ξένο κατακτητή και το ναζιστικό μόρφωμα, αλλά και κόντρα στους ντόπιους υπηρέτες τους όταν οι ιδεολογικοί πρόγονοι της Χρυσής Αυγής είχαν αναλάβει τον ρόλο των δοσίλογων και προδοτών των αγωνιστών του λαού, τα γνωστά τάγματα ασφαλείας. Τα μέλη και οι φίλοι της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ διαχρονικά πάλεψαν ενάντια σε πολιτικές και λογικές που έδωσαν ώθηση στην άνοδο της Χρυσής Αυγής, όπου υπεύθυνοι είναι και η κυβέρνηση αλλά και πολιτικά κόμματα που έδειξαν ανοχή στη δράση της στο παρελθόν.

Μια δράση που έχει στόχο να χτυπήσει το εργατικό κίνημα και τους πρωτοπόρους συνδικαλιστές όπως έκαναν και στο Πέραμα. Καλούμε τον λαό της Βέροιας να απομονώσει τους φασίστες - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής σε κάθε χώρο δουλειάς και σωματείο, σε κάθε γειτονιά και χωριό της Βέροιας τοποθετώντας τους στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας".